Semnificaţia viselor erotice la femei

1 2 jpg jpeg

Cand faci dragoste cu şeful

Ei bine, acest lucru nu înseamnă că îţi doreşti o relaţie cu şeful tău, ci mai degrabă că aspiri către o poziţie mai înaltă la serviciu, că doreşti să îi calci pe urme. În cazul în care visezi un viol, poate arăta dorinţa de dominare, dar şi faptul că tânjeşti după afecţiunea cuiva.

Ce înseamnă visul cu foştii

Primul gând care îţi trece prin minte poate fi acela că undeva, în subconştientul tău, îţi doreşti să reiei legătura cu fostul partener. Însă aceste vise nu au această specificaţie, ci se explică prin faptul că în timpul somnului, creierul tău „îşi aminteşte de imagini familiare din trecut“, fără să aibă vreo legătură cu sentimentele tale.

Ce spun visele cu parteneri de acelaşi sex

Dacă ai avut un vis în care aveai parte de scene intime cu o persoană de acelaşi sex, înseamnă că traversezi o perioadă de nesiguranţă, de temeri, mai ales pe plan sentimental. Dacă ai avut un vis ,,fierbinte" alături de o celebritate, poate semnifica dorinţa de a urca pe scara socială, de a evolua în carieră.

Ce înseamnă sărutul în vis

Poate fi un simbol al acceptării, faptul că eşti împăcat cu o situaţie, că a depăşit un moment greu. Dacă visezi că faci dragoste cu o persoană necunoscută, poate însemna că eşti nefericit în relaţia de cuplu sau că eşti gata să începi o nouă relaţie, dacă eşti singur.