Semne c─â partenerul nu te mai iube┼čte

1 2 jpg jpeg

1. Te critic─â tot timpul

├Än momentul ├«n care cel de l├óng─â tine ├«ncepe s─â-┼úi g─âseasc─â nod ├«n papur─â din orice ┼či s─â te critice, ├«ns─â nu are niciodat─â r─âbdare ┼či timp s─â discuta┼úi sau nu-┼úi spune c─â ai gre┼čit, este semn c─â sentimentele lui pentru tine s-au diminuat. ├Än astfel de situa┼úii, trebuie s─â dai dovad─â de r─âbdare, ca s─â g─âse┼čti un moment potrivit ├«n care s─â discuta┼úi sincer despre sentimentele voastre, s─â vede┼úi dac─â mai este ceva de f─âcut, ca s─â salva┼úi rela┼úia.

2. Nu ├«┼úi mai dovede┼čte iubirea

Gesturile de tandre┼úe sunt cele care arat─â cel mai adesea dragostea dintre doi oameni. M├óng├óierile, s─ârut─ârile, atingerile, aprecierile ┼či laudele sunt doar c├óteva modalit─â┼úi prin care partenerii ├«┼či pot manifesta iubirea. C├ónd aceste gesturi dispar ├«nseamn─â c─â iubirea nu mai este la fel de puternic─â. Trebuie s─â g─âsi┼úi metode prin care s─â consolida┼úi rela┼úia.

De asemenea, e cazul s─â faci ceva dac─â te sim┼úi singur ├«n rela┼úie, dac─â persoana de l├óng─â tine nu mai comunic─â deschis cu tine, nu ├«┼úi mai ascult─â p─âsurile ┼či nici nu mai ├«mparte cu tine bucuriile.

3. Evitaţi să faceţi dragoste

Un mariaj ├«n care partenerii ├«nceteaz─â s─â mai fac─â dragoste, deoarece unul dintre ei tot g─âse┼čte scuze, ┼či acesta poate fi un semn al dispari┼úiei iubirii. Discut─â cu cel de l├óng─â tine, c─âci lipsa apetitului sexual poate fi pus─â ┼či pe seama unor probleme de s─ân─âtate, precum depresia sau diabetul. ┼×i stresul poate sc─âdea apetitul pentru sex.

4. Aveţi o comunicare deficitară

Un mariaj s─ân─âtos se bazeaz─â ├«ntotdeauna pe comunicare, aceasta este esen┼úial─â pentru s─ân─âtatea unei rela┼úii. De aceea, ├«n momentul ├«n care comunicarea dispare, apar problemele. Se adun─â frustr─âri ┼či lucruri nespuse, ceea ce poate duce la destr─âmarea rela┼úiei. Un partener care te evit─â, pentru perioade ├«ndelungate de timp poate s─â fac─â acest lucru pentru c─â nu mai are sentimente pentru tine.