Semne că este momentul să-l prezinţi pe partener familiei

1 2 jpg jpeg

Relaţia voastră este stabilă

Relaţia ta este într-adevăr stabilă? Efectuarea unui raport despre progresul relaţiei mentale este o idee bună în acest moment, pentru a reevalua obiectivele de relaţie şi pentru a afla cât de departe aţi ajuns şi cât de apropiaţi sunteţi în prezent. Înţelegerea acestui lucru te va ajuta să-ţi dai seama dacă ambii vă îndreptaţi către acelaş obiectiv, sau dacă calea se desparte în două direcţii.

Partenerul tău vrea să-ţi cunoască familia

Te întreabă despre familia ta? Întrebările care prezintă interes au devenit mai prezente; ”Îmi place deja mama ta” sau ”Când o să-l întâlnesc pe tatăl tău”? Întrebări ca acestea te ajută să-ţi dai seama că el vrea să-ţi cunoască părinţii. Afişează un nivel de angajament şi pregătire pentru bărbatul de lângă tine. Poţi începe să-i răspunzi la întrebări, dacă nu ai făcut-o deja.

Vrea să vă mutaţi împreună

Ţi-a propus să vă mutaţi împreună, adică să petreceţi tot timpul liber pe care-l aveţi împreună! Acest pas este foarte important în demersul unei relaţii serioase. Înseamnă că el este convins, la fel ca tine, că tu eşti persoana cu care vrea să-şi petreacă restul vieţii. Aşadar, dacă toate acestea s-au întâmplat, atunci este timpul ca el să se întâlnească cu familia ta.

Citeşte mai multe pe această temă AICI