Secretele unei femei fatale

1 2 jpg jpeg

Ştie să aprindă dorinţa

Unul dintre marile secrete ale unei femei fatale este că ştie să fie misterioasă, astfel încât să aprindă dorinţa. Un cuvânt, un gest pot fi de ajuns pentru a deveni interesantă. Ştie cum să ăşi construiască o bună imagine de sine, astfel încât să îi atragă pe bărbaţi. Este încrezătoare şi poate avea şi o mică doză de narcisisim.

Are încredere în ea

O femeie care ştie ce vrea este întotdeauna plină de încredere în forţele proprii, nu are decât gânduri pozitive şi ştie să se pună în valoare. Ea nu se va plânge niciodată şi ştie exact când să ceară ajutorul unui bărbat. O atitutine plină de încredere este cea care îi atrage ca un magnet pe bărbaţi, pentru că ei au nevoie de stabilitate, de o femei care ştie ce vrea şi care îi susţine.

Ele ştiu să fie şi prietene, adoptând o atitudine calmă şi prietenoasă, ceea ce îi inspiră încredere unui bărbat.

Îşi dezvoltă inteligenţa emoţională

Arta seducţiei este legată şi de inteligenţa emoţională, ceea ce înseamnă că o femeie seducătoare ştie să îşi înţeleagă foarte bine propriile emoţii, ca să poată să îi citească şi pe cei din jur. Ştiu care le sunt punctele forte, ceea ce înseamnă că se pune perfect în valoare. Este flexibilă şi ştie să se adapteze în funcţie de situaţie, astfel încât să îi fie bine.

Îşi împărtăşeşte cu bărbatul iubit gândurile cele mai intime, poate să îi vorbească ore în şir despre pasiunile ei, fără să îl plictisească.

Este creativă în dormitor

O femeie care atrage bărbaţii ca un magnet este conştientă de sexualitatea ei şi ştie ce să facă în dormitor. Nu lasă rutina să pătrundă în patul conjugal. Din programul de seducţie face parte o lenjerie sexy, o cină romantică sau un masaj erotic.