Secretele masturbării! Uite cum să ajungi rapid la orgasm!

1 2 jpg jpeg

Femeile ajung mai repede la orgasm dacă se masturbează - Atunci când fac sex, reprezentantele sexului frumos ajung la orgasm mai târziu cu partenerul. Nu este cazul atunci când se masturbează. În acele momente intime, femeile sunt mai concentrate pe propria plăcere şi ştiu exact ce mişcări să folosească.

Femeile se pregătesc în mod diferit pentru masturbare - Dacă bărbaţii pot face acest lucru oriunde, o femeie are nevoie de atmosferă. Poate foloseşte un lubrifiant special sau poate îşi face o baie înainte.

Atingerile femeilor sunt mai uşoare - Atunci când se masturbează, femeile folosesc atingeri uşoare şi subtile. Clitorisul este un loc foarte sensibil.

Masturbarea nu înseamnă întotdeauna ajungerea la orgasm - Unele femei sunt mulţumite doar cu mişcările prin care se satisfac. Masturbarea este un moment dedicat lor, care nu înseamnă neapărat atingerea orgasmului.

Orgasmul feminin este mai intens - Pe lângă componentă fizică, orgasmul feminin are şi o componentă psihică. În plus, femeile nu au perioada refractară după orgasm, ceea ce înseamnă că sunt gata imediat pentru încă o partida de masturbare.