Poziţiile sexuale dezvăluie personalitatea unui bărbat

1 2 jpg jpeg

Poziţia misionarului, preferată de bărbaţii stabili

Dacă un bărbat preferă poziţia misionarului, înseamnă că îi place stabilitatea şi că este un tip sensibil şi tandru. De asemenea, mai poate să însemne că este un tip destul de comod, căruia nu îi prea place aventura. Nici cu creativitatea nu stă prea bine, însă pe de altă parte este un tip loial, care are nevoie de afecţiune.

Poziţia pe la spate, un tip aventurier Daca îi place sexul în această poziţie înseamnă că este genul de bărbat sigur pe el, care vrea să deţină controlul şi are încredere în forţele proprii.

Pe de altă parte, faptul că această poziţie nu presupune să vă priviţi în ochi în timp ce faceţi amor, poate însemna şi faptul că are şi anumite insecurităţi. De asemenea, mai poate arăta că este deschis către aventuri şi că este un tip independent.

Poziţia lingură specifică bărbaţilor lipsiţi de încredere

Această poziţie poate indica atât un bărbat atent la dorinţele partenerei, dar poate arăta şi faptul că ai un partener posesiv, chiar un pic gelos, care simte nevoia de afecţiune, dar şi de dovezi constante de iubire. Pe de altă parte, poate sugera şi faptul că nu prea are încredere în el.

Femeia deasupra, poziţie preferată de bărbaţii comozi

Dacă stai de cele mai multe ori deasupra atunci când faceţi amor, acest fapt poate sugera că ai un partener care este obişnuit să obţină lucrurile uşor de la viaţă.

Poate arăta şi că nu este un tip foarte ambiţios, dar este puţin arogant. Însă este şi o poziţie care ajută femeia să ajungă la orgasm, de aceea, dacă se numără printre poziţiile lui preferate poate însemna şi faptul că vrea să ai parte de plăcere în dormitor.