Ponturi pentru o vieţă sexuală împlinită

1 2 jpg jpeg

Diferite aspecte ale vieţii de zi cu zi pot avea efecte nu tocmai plăcute asupra vieţii sexuale.

Astfel că unul dintre cele mai mari impedimente în obţinerea satisfacţiei în pat este programul agitat şi stresat de zi cu zi.

Este cunoscut faptul că stresul este la pachet cu un libidou scăzut şi o stare de permanentă oboseală.

Încearcă să îţi faci programul în aşa manieră astfel încât să nu stai foarte mult peste program şi să poţi delimita foarte bine viaţa personală de cea profesională.

Stresul produce nu doar efecte psihice ci şi fizice care de cele mai multe ori se manifestă prin nivelurile crescute de epinefrină (o formă a adrenalinei) care odată ajunsă în circuitul sangvin cauzează încetinirea fluxului sangvin şi astfel facilitează apariţia problemelor de natură sexuală.

Optează pentru ciocolata neagră

2 jpg jpeg

Mulţi specialişti afirmă despre ciocolata neagră ce are un aport de cacao mai crescut de 60% că este un veritabil panaceu al problemelor sexuale. Şi asta datorită cantităţii mari de antioxidanţi şi flavonoide care ajută la dilatarea vaselor de sânge şi sprijină astfel o mai bună circulaţie sangvină care facilitează erecţia.

Însă un aspect la care trebuie să lucrezi destul de atent este greutatea corporală, orice kilogram în plus îşi va pune amprenta nu doar asupra sănătăţii tale cât şi a vieţii sexuale. Deci, sportul şi menţinea „siluetei” te va ajuta să obţii rezultate bune în dormitor.

Află ce este tricomonaza şi cum se tratează AICI

Apelează la acupunctură

2 jpg jpeg

O metodă pe cât de veche pe atât de eficientă şi care tratează diverse afecţiuni printre care şi cele legate de disfuncţiile erectile, greutata sau chiar depresie.

Exerciţiile kegel făcute de femei pot fi făcute şi de către bărbaţi, lucrându-se astfel musculatura şi putând uletrior să ai un control mai facil asupra organelor sexuale.

Cu cât îţi vei întări mai bine muşchii pelvisului cu atât mai plăcute vor fi momentele tale intime şi vei ţine la distanţă riscul de a te confrunta cu inconteneţa urinară.

Cât mai multe fructe negre şi mai puţine ţigări

2 jpg jpeg

Fructele de pădure vin ca o gură de aer curat în cuplu atât timp cât sunt consumate cu regularitate, şi aici ne referim la mure, coacăze, prunele închise la culoare, afine.

Antioxidanţii oferiţi de ele sunt secretul şi totodată ingredientul minune, în timp ce antocinele conţinute îţi vor proteja vasele de sânge.

Iar la capitolul fumat ştii că acest viciu contribuie la îngroşarea vaselor sangvine, deci limitează pe cât posibil numărul ţigărilor fumate zilnic.

Acest viciu din fericire este reversibil, poţi să te laşi oricând, iar cu o alimentaţia sănătoasă şi mult sport efectele timpului în care ai fumat se vor diminua considerabil.