Orgasmul, porţia de sănătate pentru trup şi minte

1 2 jpg jpeg

Studiile realizate despre beneficiile sexului regulat şi a or­gas­melor aferente au revelat faptul că scad considerabil rata de mortalitate atât la băr­baţi cât şi la femei.

Sexul îţi sporeşte încrederea în tine

Iubirea ajută la creşterea respctului şi a stimei de sine. Starea de spirit se îmbunătăţeşte cosiderabil în momentul în care ai pe cineva cu are să îţi împărtăşeşti intimitatea, ajută la consolidarea şi îmbunătăţirea relaţiei unui cuplu. Cu cât faci mai mult sex cu atât îţi vei dori mai mult să, mai ales că nivelul de oxitocină a bărbatului se potriveşte cu cel al femeii după finalizaa actului sexual. O viaţă sexuală împlinită şi fericită se transpune vizibil în rezultatul benefic al activităţilor zilnice pe care le faci.

Cel mai bun medicament

Vindecarea poate fi obţinută prin intermediul mai multor căi. Indiferent că vorbim despre o rană fizică sau o afecţiune precum diabetul, sexul vindecă. O activitate sexuală constantă ajută celulele să se regenereze. Oxitocina este aliatul tău şi protejează mai ales sistmul cardiovascular şi nervos.C

Citeşte şi: Ce proprietăţi curative au îmbrăţişările

Întârzie îmbătrânirea

Activitatea sexuală prelungeşte viaţa şi creşte virilitatea mai ales la bărbaţi. Este modalitatea cea mai bună de a evita un atac cerebal. Hormonii eliberaţi după un orgasm te ajută să creezi conexiuni mai bune, să fii mai încrezător şi să combaţi procesul de îmbătrânire al organismului. Cel mai bun tratament de înfrumuseţare, dacă te gândeşti şi la somnul bun şi odihnitor de după.

Scade riscul de cancer la sân

Cercetătorii susţin că atât sexul cât şi orgasmul ajută organismul să funcţioneze în parametri buni şi scad riscul de cancer la sân în cazul femeilor care nu au născut. Mai mult de atât ajută la întărirea muşchilor pelvieni, cei responsabili să controleze fluxul de urină.

Reduce şansele bărbaţilor de a face cancer de prostată

Bărbaţii cu vârste cuprise între 20-30 de ani pot reduce şansele de a face cancer de prostată cu până la 30%. Nici după această vârstă nu are contraindicaţii, cu cât este mai frecventă activitatea sexuală cu atât mai viguos este organismul tău.

Citeşte şi : Cum se tratează cancerul de prostată

Reglează menstruaţia

Hormonii joacă un rol important în buna funcţionare a aparatului genital feminin şi nu numai. Ajută la creşterea nivelului de estrogen al femeii, prevenid apariţia osteoporozei şi alzhaimerului. Un orgasm pe săptămână contribuie semnificativ la menţinerea ciclului menstrual regulat. Endorfinele eliberate în corpul femeii ajută la alinarea durerilor cauzate de atrită şi a crampelor musculare.