Nu mai vrei sex? Află ce se întâmplă cu tine!

1 2 jpg jpeg

Depinde de o seamă de factori care pot interveni în viaţa voastră de cuplu. Important este să ştii cum stai cu dragostea. Îţi mai iubeşti partenerul? Dacă nu mai simţi ce trebuie pentru el, este absolut normal să-l respingi în dormitor.

Cu ceva ani în urmă, într-o revistă pe care pe-atunci nu o puteam citi decât în versiunea engleză, am dat peste un articol care mi-a limpezit mintea în această privinţă. Povestea despre minunile pe care le poate face sexul când este însoţit de sentimentul de iubire.

De la pielea care străluceşte de viaţă, până la încrederea cu care deschidem uşa a doua zi dimineaţa, toate vin ca o consecinţă firească a unei nopţi petrecute în braţele iubitului. Se dădeau, în articol, o seamă de explicaţii aproape ştiinţifice de ce se petrec aşa lucrurile. Cum era firesc, mi-a rămas în minte cuvântul care făcea diferenţa: involvement sau, în limba română, implicare…

5 motive care sting pasiunea Dacă simţi că dorinţa aproape a dispărut şi, deşi ţi-e drag de partenerul tău, libidoul este sub zero, trebuie văzut ce anume „atacă“ plăcerea. Este normal să n-ai tot timpul chef, dar dacă îţi refuzi partenerul frecvent, poate fi necesar să arunci o privire pe cele ce urmează.

Fie că te copleşesc şi te storc de energie sarcinile de la serviciu sau cele de acasă – sau toate la un loc – devine aproape imposibil să-ţi comuţi brusc mentalul pe sex. Dacă eşti prea agitată, nu te poţi relaxa. Studiile au demonstrat că în timp ce pentru bărbaţi activitatea sexuală reduce stresul, pentru femei nu.

Află pe clickpentrufemei.ro şi alte motive pentru care ai apetitul sexual redus