Motive pentru care mimăm orgasmul

1 2 jpg jpeg

Aproape 20% dintre bărbaţi mimează orgasmul

Un studiu al americanilor, publicat pe un site american a scos la iveală faptul că şi reprezentanţilor sexului tare le cam place să mimeze în aşternut. Oare de ce recurg la acest truc? În primul rând, aceştia vor să facă impresie bună partenerei, în special când se află la începutul relaţiei.

Ei nu vor ca iubita lor să-şi imagineze că partida de amor nu a avut un final exploziv. Potrivit rezultatelor sondajelor, bărbaţii mimează orgasmul şi dacă sunt obosiţi, stresaţi, dacă au mai avut contacte sexuale în acea zi sau dacă se află sub influenţa alcoolului.

Femeile se tem să nu-şi rănească partenerul

În cazul femeilor, de cele mai multe ori ele mimează orgasmul fiindcă nu vor să-şi rănească partenerul. Tocmai pentru că ştiu că un bărbat este profund rănit dacă nu a reuşit să-şi aducă partenera pe culmile plăcerii, ele preferă să pară total satisfăcute în intimitate.

Femeile cred că reuşesc să-şi păcălească partenerul

Un studiu efectuat în Marea Britanie, pe un eşantion de 3.000 de femei, şi publicat de Daily Mail a reliefat faptul că 48% dintre acestea au mimat orgasmul cel puţin o dată.

Un procent de 38% dintre participantele la studiu sunt sigure de faptul că iubitul lor nu poate face diferenţa între un orgasm fals şi unul real. Totodată, una din cinci femei a recunoscut că pentru a atinge plăcerea maximă se gândeşte la un alt bărbat.