Masaj erotic? De ce nu!

1 2 jpg jpeg

Iată o modalitate perfectă pentru a încheia o zi stresantă: îi pregăteşti partenerului o baie caldă, după care-l aştepţi în dormitor, gata să-i masezi fiecare parte a corpului.

Nu vei greşi cu o asemenea alegere, căci implică foarte multă dăruire din partea ambilor parteneri. Nu există atingeri mai pline de pasiune, dar şi de sentimente ca acestea, pe care i le poţi oferi chiar tu. Alegeţi un moment când sunteţi singuri

Unul dintre secretele unui masaj reuşit este atmosfera, care trebuie să fie relaxantă, uşor misterioasă. Aşa că alege un moment când sunteţi doar voi doi acasă.

Aeriseşte camera şi schimbă lenjeria de pat. Mai ai nevoie de câteva lumânări parfumate, care vor face şi o lumină difuză în cameră, cât şi de un pahar cu vin sau cu şampanie.

Şi cum eroticul înseamnă intimitate, purtaţi doar lenjerie intimă. Tot jocul vostru trebuie să se desfăşoare pe un fundal cu muzică romantică.

Descoperă-i zonele cele mai sensibile

Pentru ca partenerul să se bucure pe deplin de cadoul tău, este indicat să începi masajul din zona frunţii şi a tâmplelor. Nu insista mai mult de cinci-şase minute, căci sunt suficiente ca să se relaxeze.

Apoi continuă cu un masaj al pieptului, alternând mişcări uşoare cu apăsări mai adânci. Poţi chiar să foloseşti o mănuşă dintr-un material fin sau un fulg.

Tot pe această zonă, te poţi juca şi cu vârful degetelor. Îl va înnebuni de plăcere. Nu uita nici de spate, cel care îi dă, de cele mai multe ori, bătăi de cap pe timpul zilei.

Lasă-ţi mâinile să alunece pe tot spatele, alternând mişcările circulare, apăsate, cu cele pe verticală, line, făcute doar cu vârful degetelor.

Şi cum specialiştii spun că picioarele sunt zone erogene, este musai să le acorzi o atenţie mărită. Un gest care-ţi va asigura reuşita şi care îl va face fericit este masajul genunchilor. Ca să-ţi iasă ca la carte, trebuie să-i masezi cu mişcări circulare.

Te-ar mai putea intersa şi:

- Bolile ruşinoase se tratează în cuplu

- Ghid de supravieţuire în cuplu

- Impotenţa se tratează în cuplu

Vă apropie mai mult şi reaprinde pasiunea

Pe lângă faptul că este considerat cel mai puternic afrodiziac, masajul erotic poate fi o adevărată terapie de cuplu, căci ajută la crearea unei legături profunde între parteneri.

Acest lucru se întâmplă fiindcă masajul te ajută să descoperi zonele erogene ale partenerului tău şi-ţi reduce inhibiţiile.

Totodată, îi eliberează organismul de stres şi-i îmbunătăţeşte starea de spirit. În concluzie, este o formă excelentă de comunicare între doi oameni care se iubesc şi o metodă excelentă de a reaprinde pasiunea între voi.

Uleiul de masaj, esenţial

Ingredientul care încălzeşte atmosfera şi mai tare este uleiul de masaj. Nu uita să cumperi un ulei parfumat, cu esenţe afrodiziace de lemn de santal, de iasomie, de rozmarin sau de portocal.

Înainte de a începe masajul cu ulei, asigură-te că partenerul tău nu este alergic. Este indicat să-i masezi pieptul, umerii, fesele şi coapsele. Alternează mişcările rapide cu cele lente, iar plăcerea va creşte.

5 ponturi pentru un masaj reuşit

*Nu te simţi stresat dacă nu ai mai făcut asta niciodată, ci lasă-ţi imaginaţia să zboare.

*Începe cu un masaj al capului, care are rolul de a elimina orice urmă de stres.

*Mângâierile trebuie să fie variate, aşa că schimbă ritmul şi alternează mişcările de masaj pe care le faci doar cu buricele degetelor cu mişcări pe care le faci cu toată palma.

*Pentru un plus de senzaţii plăcute şi de intimitate, uită-te în ochii lui şi atinge-l pe piept cu sânii, cu buzele sau cu părul.

*Ţine tot timpul mâinile pe corpul partenerului şi întreabă-l, din când în când, care sunt mişcările care-i fac cea mai mare plăcere.

Click! de la cititori

Auzisem de masajul erotic, dar nu îndrăzneam să-l pun în practică. Până anul trecut, când i-am făcut prietenului meu un asemenea masaj, chiar de ziua lui. I-a plăcut foarte mult cadoul şi de atunci obişnuim să ne mai oferim asemenea momente de plăcere. N. P., Galaţi