Legătura dintre viaţa intimă şi cariera

1 2 jpg jpeg

Cea mai recentă cercetare făcută de către specialiştii de la Universitatea din Oregon au ajuns la concluzia că o viaţă intimă activă poate îmbunătăţi nivelul de angajament la locul de muncă.

Acest studiu a fost publicat în Journal of Management după ce a fost realizat pe un eşantion de 159 de angajaţi căsătoriţi care timp de două săptămâni au completat sondaje cu privire la viaţa lor intimă şi la starea de spirit pe care o au după terminarea unui act sexual.

Activitatea sexuală constantă te ajută să te concentrezi mai bine

Se pare că în urma analizării răspunsurilor persoanelor pe bază cărora s-a făcut această cercetare a rezultat răspunsul conform căruia cuplurile care au o viaţă sexuală activă şi constantă manifestă o stare mai bună a doua zi, se pot concentra mult mai bine asupra task-urilor şi dedică mai mult timp şi atenţie la serviciu.

Află ce sunt modificările hormonale şi cum le poţi ţine în frâu AICI

Munca de birou adusă acasă omoară pasiunea în cuplu

Tot acest studiul susţine şi ideea conform căreia, în momentul în care îţi iei de lucru pentru acasă acest gest îţi va influenţa destul de mult şi negativ viaţa intimă. Această teoremă se aplică atât la femei cât şi la bărbaţi, afectează atât comunicarea cu partenerul cât şi calitatea somnului dar şi atenţia de a doua zi de la birou.

Timpul petrecut în dormitor cu partenerul îţi poate îmbunătăţi considerabil starea de spirit şi asta datorită dopaminei care aduce schimbări benefice întregului organism.

Cercetătorii care au participat la acest studiu s-au arătat extrem de optimişti cu privire la această ideea şi mai ales asupra modului cum acest aspect poate salva atât viata intimă cât şi împlinirea profesională.

Viaţa intimă aduce extrem de multe beneficii atât pe plan social cât şi emoţional, fiziologic, profesional. De aceea este foarte important să ţii cont de această latură a vieţii tale.

O viaţă intimă sănătoasă ar trebui să fie una din priorităţile fiecăruia dintre noi, mai ales că este considerată ca fiind motorul unui elan profesional.

Află care sunt alimentele care cresc pofta de sex AICI

Uită de problemele hormonale

Cu cât este mai săracă viaţa ta sexuală cu atât mai multe probleme de sănătate pot apărea. Hormonii joacă un rol important în buna funcţionarea a organismului de aceea este indicat să le acorzi o atenţie sporită.

Unde mai pui şi faptul că în doi toate activităţile devin mai plăcute şi timpul trece mai folositor şi mai frumos.