Legătura dintre dulciuri şi viaţa sexuală

1 2 jpg jpeg

Nu există copil care să refuze un dulce mai ales dacă e cu ciocolată. Deşi de cele mai multe ori dulciurile nu sunt tocmai o alegere sănătoasă, gustul lor extrem de delicios nu ţine cont de conţinutul lor caloric ridicat sau că stimulează secreţia de isnulină mult mai repede decât orice alt aliment.

Chiar şi aşa, dulciurile au totuşi un aspect pozitiv, preferinţele tale pot dezvălui plăcerile tale în aşternut.

Ciocolata, secretul pasiunii

1 2 jpg jpeg

Cu siguranţă nu doar odată ai auzit că unul dintre cele mai bune afrodisiace este ciocolata. Asta nu este acum un motiv să consumi ciocolată în cantităţi foarte mari, probabil observi cât de repede se modifică anumite părţi ale corpului tău în special coapsele după ce faci abuz de anumite alimente.

Nu toate sortimentele de ciocolată îţi vor oferi momente intime plăcute alături de partenerul tău. Dacă vrei să faci o alegere corectă şi să ai totuşi grijă şi de silueta ta atunci alege un sortiment cu o concentraţie mai mare de cacao. Cacaoa, este ingredientul secret responsabil cu apetitul tău sexual.

Află din ce cauză dispare dorinţa sexuală în cuplu AICI

Fulgii de ciocolată denotă diversitate

Dacă faci parte din categoria marilor consumatori de fulgi de ciocolată în defavoarea unei tablete obişnuite, această preferinţă denotă faptul că eşti mulţumit de viaţa ta sexuală şi că din când în când diversitatea este cheia împlinirii tale. Ceea ce îţi lipseşte este un pic de aventură, o partidă cu surprize şi acel ceva nou şi incitant care să îţi ridice un pic nivelul de adrenalină.

Dulciurile cu ovăz indică senzualitate

1 2 jpg jpeg

Fie că este vorba despre celebrii biscuiţi din ovăz, fie că adori să consumi ovăz cu miere de albine şi un pc de lapte pentru a te îndulci, acest aspect arată că eşti o persoană pasională, senzuală, îţi place sexul ca la carte în care ai parte de un preludiu intens şi ţii cont de sentimentele partenerului. Nu eşti omul care se gândeşte doar la propria sa plăcere.

Stafidele, preferate de oamenii cu trăiri intense

2 jpg jpeg

Dacă preferi din toate dulciurile o mână de stafide, atunci este clar că eşti foarte ataşat de partenerul tău, ai parte de momente speciale în dormitor, legătura dintre voi este una intensă, atenţi unul cu celălalt iar noutăţile nu sunt tocmai punctul forte.

În schimb ce îngheţata sau prăjiturile cu îngheţată dezvălui o predispoziţie către sexul leneş, căruia i se acordă mult timp. Dar dacă tentaţia ta supremă în materie de dulce sunt prăjiturile cu glazură atunci eşti omul mereu în căutarea unei aventuri, a noutăţilor mai laes în aşternuturi, iar viaţa ta sexuală este cea mai mare prioritate.