Într-o relaţie, dar singură

1 2 jpg jpeg

Este atent, tandru, generos şi te face să te simţi cea mai importantă femeie din lume.

Îţi povesteşte cu lux de amănunt despre viaţa lui, despre soţia care caută nod în papură din orice, dar şi despre faptul că stă cu ea doar din milă sau pentru că au copii. Îţi promite că va divorţa.

Eşti în culmea fericirii atunci când este cu tine, dar te chinuie gândul că nu-l ai alături în momentele importante din viaţă.

Faptul că are o relaţie extraconjugală cu tine te face să-ţi pui tot mai multe semne de întrebare. Totuşi, te consolezi cu gândul că

şi va fi liber, aşa cum ţi-a promis.

Bărbaţii însuraţi foarte rar îşi părăsesc soţiile pentru o altă femeie, deoarece le oferă siguranţă şi o familie. De cele mai multe ori, relaţia cu un bărbat căsătorit rămâne la stadiul de aventură.

Niciodată nu vei fi pe primul plan, necesităţile familiei fiind mai importante decât tine. Vei avea impresia că eşti într-o relaţie, dar în realitate vei fi singură.

Dacă crezi că poţi trece cu vederea faptul că el are o familie, s-ar putea să te înşeli. Într-o bună zi vei dori şi tu să te aşezi la casa ta.

Bătăile inimii sunt, uneori, mai puternice, iar fructul interzis pare întotdeauna mai bun decât ceea ce este uşor de obţinut. Astfel, în goana pentru stabilitate şi siguranţă, nimic nu este mai atractiv pentru o femeie decât un bărbat căsătorit.

Mai sunt şi cazurile în care unele femei merg pe principiul că dacă a mai fost căsătorit o dată, sigur ar putea să o facă şi a doua oară, deoarece nu se teme de un eventual mariaj.

Gândeşte-te bine dacă iţi doreşti această relaţie. Dă-i de înţeles că nu puteţi fi împreună dacă nu-şi face oridine în viaţă. Nu te mai mulţumi cu jumătăţile de măsură şi nu accepta bărbaţii care cer mai mult decât oferă.