Idei pentru ea şi el pentru un orgasm reuşit

1 2 jpg jpeg

Uitaţi de complexe – nu trebuie să fiţi Miss şi Mister Univers ca să faceţi minuni împreună. Nu trebuie să fiţi cei mai deştepţi, cei mai spirituali sau cei mai populari. Femeile ştiu că dimensiunea nu e totul, după cum bărbaţii nu aleargă după 90-60-90 decât în aparenţă. Părerea pe are o ai despre tine se reflectă asupra perfomanţei tale în pat. Ce bine ar fi dacă, odată cu hainele, ai putea arunca şi complexele!

Cunoaşteţi-vă corpul – în timp, prin auto-explorare, vă veţi da seama ce anume vă place. Aceste descoperiri, spun specialiştii, vă ajută să vă simţiţi mai siguri pe voi şi mai calmi. Atenţie însă să nu creaţi nişte standarde inutile! Ceea ce se întâmplă între parteneri nu are un final garantat, dar este o experienţă poate mai importantă. Este şi mai bine să exploraţi reciproc.

Anticipaţi momentul – anticiparea stimulează imaginaţia şi vă pregăteşte psihic, pe fiecare, pentru ceea ce va urma. Dar dacă anticiparea rămâne partea cea mai bună din întâlnirea voastră? Pentru ca acest lucru să nu întâmple, trebuie să aveţi iniţiativă şi să rămâneţi deschişi suprizelor plăcute.

Comunicaţi, comunicaţi, comunicaţi – spune-i partenerului ce îţi place, el nu are cum să-ţi ghicească gândurile. Sunt foarte puţine metode de „satisfacere” care funcţionează identic pentru oricine. Fiecare persoană este unică şi complexă, nu există butoane care, odată declanşate, să genereze plăcerea.

În plus, aceeaşi persoană poate avea altă stare de la o clipă la alta, de la o zi la alta, astfel că gesturile care au funcţionat la un moment dat pot fi lipsite de urmări cu altă ocazie. Uneori, proverbul „ulciorul nu merge de două ori la apă” funcţionează şi această privinţă.

Idei pentru ea:

- Renunţă la inhibiţii şi preia iniţiativa – nu numai că bărbaţilor le place să preiei iniţiativa şi nu le pasă dacă nu eşti epilată, dar îţi vei face un mare bine dacă eşti mai activă. Pur şi simplu vei avea mai multe şanse de a ajunge la orgasm dacă îţi pui în aplicare fanteziile, gesturile pe care ai dori să le facă el şi ritmul care te stimulează cel mai bine.

Idei pentru el:

- Încălzeşte-i picioarele – cercetătorii olandezi de la Universitatea din Groningen spun că dacă femeile au picioarele încălzite, fie printr-un masaj, fie prin purtarea de şosete, şansele lor de atinge orgasmul cresc cu 30%.

Foloseşte un gel care produce senzaţie de încălzire, precum cel de mentă (acesta iniţial răcoreşte, apoi încălzeşte) sau de rozmarin sau orice cremă cu parfum afrodisiac, cum e cea de ylang-ylang. Insistă asupra tălpilor, a gleznelor, a degetelor şi a zonelor dintre degete.

- Sărut-o pe spate, pe partea dreaptă a coloanei vertebrale – se pare că jumătatea dreaptă a spatelui este mai sensibilă la aceste atingeri uşoare, care dacă se insinuează pe suprafeţe mari, descriind linii curbe, cu ajutorul buzelor şi a respiraţiei, apropie momentul culminant.