Idei fierbinţi ca să atingi orgasmul

1 2 jpg jpeg

Sex sau îngheţată? Dacă sunt puse să aleagă, două treimi din românce ar alege îngheţata. Aceasta este concluzia unui studiu recent realizat de o companie producătoare de îngheţată.

Cu siguranţă că aceste statistici ar fi în favoarea sexului dacă orgasmul ar fi uşor de atins de către toate femeile. Însă, dacă bărbaţii ating apogeul excitării în câteva secunde, femeile au nevoie, în funcţie de situaţie, chiar şi de 20 de minute de preludiu, pentru a fi complet relaxate şi pregătite pentru orgasm.

De aceea, dacă femeia este cea care iniţiază momentele de tandreţe, este bine ca ea să prelungească durata şi modul în care îşi tachinează partenerul. În felul acesta, ea poate controla durata preludiului.

Exerciţii bune şi pentru dragoste

În primul rând, nu pleca în „căutarea“ orgasmului fără armele potrivite. Şi asta înseamnă o bună condiţie fizică şi muşchi abdominali puternici.

Aceşti muşchi sunt, în mare parte, aceiaşi cu cei care se contractă în timpul orgasmului şi pot fi lucraţi cu ajutorul exerciţiilor de tip Kegel, recomadate în general gravidelor în timpul naşterii.

Dacă vrei să grăbeşti venirea orgasmului, îi poţi contracta în mod voluntar în timp ce faci dragoste. Bărbaţii pot face acest tip de exerciţii pentru a-şi controla mai bine ejacularea.

Încordează şi relaxează succesiv muşchii, la intervale de câteva secunde, ca şi cum te-ai reţine să mergi la toaletă.

Mai poţi citi:

- Adevărat şi fals despre orgasm

- De ce să mimeză orgasmul când poţi să-l ai?

- 5 cauze ale absenţei orgasmului

Nu ţine secret ceea ce-ţi place

Oricât de sudat ar fi cuplul vostru şi oricât de multe partide de sex aţi consumat împreună, nu îl poţi face pe celălalt să ştie cum te simţi când faceţi dragoste dacă nu te manifeşti.

Mişcările corpului, ritmul respiraţiei, sunetele de plăcere, toate sunt indicii utile pentru partener, fiindcă îl determină să insiste atunci când vede că este pe drumul „cel bun“ şi că te poate duce pe culmile plăcerii.

În acelaşi timp, specialiştii confirmă faptul că atunci când te manifeşti în timp ce faci dragoste, creşte şi intensitatea plăcerii pe care tu o resimţi.

Cine "conduce" în pat?

Orgasmul feminin, ca şi cel masculin, se produce doar dacă în zona genitală fluxul de sânge creşte. De aceea, mai multă mişcare în pat poate însemna mai multă plăcere. O poziţie care produce o bună irigare a zonei intime este aceea în care femeia stă deasupra partenerului.

Această poziţie îţi solicită din plin muşchii din partea de jos a corpului, inclusiv pe cei din zona genitală. În plus, permite femeii să deţină controlul şi să se mişte în ritmul pe care ea îl impune. Iar bărbatul va avea o „privelişte“ mult mai incitantă decât în poziţia clasică a misionarului, în care el deţine controlul.

Atmosfera contează

Jocul, muzica şi mirosul pot fi ingrediente ale unei atmosfere incendiare atunci când faceţi dragoste. Asiguraţi-vă că aveţi la îndemână tot felul de jucărioare.

Diminuaţi lumina din cameră. Alegeţi o muzică liniştită.

Cine nu crede în punctul G?

Punctul G nu este un mit. Sexologul Emmanuel Jannin l-a identificat cu ajutorul ecografului şi l-a şi fotografiat. Stimularea lui este responsabilă de producerea celor mai multe orgasme ale femeilor.

Căutaţi acele poziţii care permit atingerea zonelor în stare să declanşeze plăcerea maximă. Zona clitoridiană este stimulată, de exemplu, de poziţia misionarului, în care bărbatul stă deasupra, dar şi de cea în care femeia preia iniţiativa şi stă ea deasupra.

În schimb, punctul G, aflat în partea din faţă a peretelui vaginal, este stimulat mai bine de poziţiile în care pătrunderea se face prin partea din spate a partenerei.