Greşeli pe care le fac femeile în dormitor

1 2 jpg jpeg

Nu de puţine ori s-a întâmplat ca acum să vrei un lucru, iar în clipa următoarea să îţi schimbi preferinţele. Stările schimbătoare sunt tipic feminine, iar acest lucru este susţinut de bărbaţi în nenumărate rânduri. Însă greşelile care apar ,,în dormitor” se datorează şi dorinţelor noastre de a arăta bine indiferent de moment, chiar dacă unele lucruri care le deranjează pe femei sunt invizibile pentru partener.

Cine preia iniţiativa?

Suntem interesate ca totul să arate şi să fie perfect, chiar şi în dormitor. Iar atunci când partenerul apreciază gestul, satisfacţia este mult mai mare. Din când în când poţi prelua tu iniţiativa în dormitor. Nu numai că va aprecia, ci va putea să se bucure dintr-o altă postură, tu fiind cea care preia responsabilitatea pentru experienţa voatră sexuală.

Nu miza pe aspect

Nu trebuie să te superi dacă el nu a observa lenjeria intimă nouă, lumânările parfumate sau nu a sesizat noul parfum. Cu atât mai mult să îi şi atragi atenţia asupra acestor lucruri. Important pentru el este ca tu să ,,intri în joc”, nu să purtaţi discuţii despre preocupările fizice. Încearcă şi lucruri noi

Deşi la începutul relaţiei pasiunea nu lipsa din dormitor, cu timpul fiecare cuplu în parte simte nevoia să experimenteze lucruri noi pentru a nu face loc plictiselii. Doar pentru el simte nevoia să experimenteze lucruri noi nu înseamnă că nu se mai simte bine cu tine. Nu lua personal acest lucru! Lucrurile de dincolo de zona de confort pot alunga şi cea mai mică urmă de monotonie.