Gesturi care vă feresc de o despărţire

1 2 jpg jpeg

Telefonează-i făcă niciun motiv După câţiva ani de relaţie, ajungeţi să vă telefonaţi doar pentru a stabili ce cumpără fiecare pentru cină sau ce mai trebuie făcut pentru copii, dacă aveţi. Din ce în ce mai rar găsiţi timp să vă trimiteţi mesaje de dragoste sau să vă faceţi complimente. Un scurt apel telefonic în care-i spui partenerului că-l iubeşti vă menţine conectaţi şi vă menţine relaţia în timp. Faceţi planuri înainte de culcare Perioada de dinainte de somn e perfectă pentru a discuta despre ce s-a mai întâmplat peste zi şi pentru a vă pune de acord în privinţa vacanţelor viitoare sau a excursiilor de weekend. Sunt de ajuns numai câteva minute petrecute împreună, timp în care staţi îmbrăţişaţi şi vorbiţi. Vă îmbrăţişaţi măcar o dată pe zi Cât de mult aşteptaţi la începutul relaţiei să vă vedeţi pentru a vă îmbrăţişa şi săruta! Treptat, deveniţi prea ocupaţi şi trec zile în care abia dacă vă priviţi în ochi. Încercaţi ca măcar o dată pe zi să găsiţi 2 minute să vă ţineţi în braţe.

Când sunteţi mâniaţi riscaţi să vă aruncaţi cuvinte grele pe care le veţi regreta mai târziu. Păstraţi obiceiul de a evita orice discuţie atâta timp cât nu vă calmaţi. Neînţelegerile,

, ranchiuna sapă treptat până şi cele mai reuşite relaţii.

Dacă gesturilor pline de afecţiune le iau locul criticile, veţi avea numai de pierdut. La ce bun să ţii cu dinţii ca un lucru să fie făcut numai cum vrei tu sau să-i repeţi ce nu face bine? Treceţi cu vederea neplăcerile mărunte, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de ceea ce este cu adevărat important: dragostea pe care o aveţi unul pentru celălalt!