Eşti geloasă pe fosta parteneră a iubitului? Iată ce este de făcut!

1 2 jpg jpeg

Pune-te în locul lui

Ca să treci peste această temere, ca femeie, trebuie să te gândeşti că şi tu ai un trecut, că ai iubit la un moment dat pe cineva cu care acum ai o relaţie de prietenie.

Aşadar, încearcă să te pui în locul partenerului şi să îţi dai seama că nu este nimic rău în faptul că a rămas în relaţii de amiciţie cu fosta iubită.

Mai mult, ai încredere în ceea ce îţi spune el şi nu îţi face singură rău, gândindu-te că are ceva de ascuns şi că mai devreme sau mai târziu se va împăca cu fosta.

Discută cu el

O altă cale de ieşire din această complicată ţesătură afectivă este încrederea pe care o ai în bărbatul iubit. Nu ezita să deschizi discuţii sincere cu el, să mărturiseşti temerile tale.

Odată eliberată de acest stres, te vei putea concentra numai asupra lucrurilor bune din relaţie.

Nu te teme

Una dintre crizele provocate de gelozie apare şi când actualul partener are copii dintr-o relaţie anterioară. Deşi este firesc să meargă să-i viziteze, te dă peste cap. Căci, de fiecare dată când îl ştii alături de copii, te temi că ar putea să-şi reclădească familia şi să te părăsească.

Totodată, te poate încerca şi gândul că cei mici nu te plac şi, de aceea, complotează împotriva relaţiei voastre. Din fericire, cheia aceastei probleme o ai chiar tu.

În loc să stai acasă şi să te consumi, sugerează-i partenerului tău că unele întâlniri cu copii pot avea loc chiar la voi acasă. Aşa, îi vei cunoaşte mai bine pe micuţi şi, în timp, chiar te vei putea împrieteni cu ei. Puteţi chiar să mergeţi în excursii împreună.