Dorinţele secrete ale bărbaţilor în pat

1 2 jpg jpeg

De câte ori nu te-ai întrebat ce şi-ar dori partenerul tău în pat dar nu îndrăzneşte să-ţi spună? Noi am aflat ce dorinţe secrete au bărbaţii în pat!

Să fii mai agresivă

Mulţi bărbaţi au declarat că adoră partidele de sex sălbatic, în care partenerii îşi sfâşie hainele de pe ei din dorinţa de a fi cât mai repede împreună. Însă puţine sunt femeile care au iniţiativă şi, mai mult, preferă o partidă de sex mai agresiv.

Sex oral

Din nou, sunt puţine cele care consideră sexul oral o componentă normală a unei relaţii. Fie din cauza modului în care au fost educate sau a personalităţii lor mai retrase, ele consideră sexul oral ca fiind un lucru ruşinos.

Să vorbeşti murdar

Câteva cuvinte fără perdea, prin care să-i spui ce-ţi doreşti îţi pot excita şi mai tare partenerul. Dacă vorbeşti murdar,bineînţeles doar în intimitatea dormitorului,îi vei arăta că ai încredere în relaţia voastră,că ai încredere în tine şi că nu-ţi este frică să încerci lucruri noi.

Citeşte şi - 3 poziţii pentru sex din picioare care te duc la orgasm  

Să fie legaţi

Ştii acele filme în care femeia îşi leagă iubitul de capătul patului pentru ca mai apoi ea să aibă toată iniţiativa şi să-l aducă pe culmile plăcerii? Nu doar femeile se uită la filme şi au fantezii cu ceea ce văd acolo! Şi bărbaţii vor o astfel de parteneră!

Sex în trei

Bărbaţii nu vor admite în veci că-şi doresc o partidă de sexalături de iubita lor dar şi o altă parteneră. Ei se tem că doar o simplă sugestie poate însemna sfârşitul relaţiei,deoarece iubitele se vor simţi jignite şi le vor pune la îndoială iubirea.

Citeşte şi -