Diferenţele dintre parteneri asigură trăinicia cuplului

1 2 jpg jpeg

Cum se pot atrage persoanele cu personalităţi diferite? Dacă stai să te gândeşti mai bine, vei observa că unii se simt atraşi mai degrabă de cineva în care regăsesc anumite calităţi pe care nu le au. În cele ce urmează, găseşti câteva motive pentru care o relaţie dintre parteneri diferiţi poate funcţiona!

Vă potriviţi ca piesele unui puzzle

Partenerii cu personalităţi care contrastează se completează bine, ca două piese de puzzle. Fiecare găseşte la celălalt ceea ce-i lipseşte. Într-o relaţie reuşită, cel mai zăpăcit găseşte un partener perfect într-o persoană practică. La fel, dacă unul dintre cei doi e o fire aventuroasă aduce prospeţime relaţiei, în timp ce un partener raţional evaluează fiecare situaţie cu atenţie şi menţine relaţia pe linia de plutire.

Nu vă asemănaţi? Relaţia nu riscă să devină plictisitoare!

Cu toate că, la prima vedere, pare mai solidă o relaţie care se bazează pe pasiuni comune, sunt şanse mari ca asemănăriledintre cei doi să ducă la plictiseală. Dacă eşti o persoană liniştită, te va atrage un bărbat îndrăzneţ.

Orice diferenţă dintre voi vă va da senzaţia că sunt mereu lucruri noi de descoperit la celălalt şi veţi vrea să aflaţi mai multe despre cum este partenerul.

Te-ar mai putea interesa: Cum evoluează în timp viaţa sexuală a unui cuplu

Cu înţelegere, evitaţi conflictele

Diferenţele dintre voi pot isca unele conflicte, însă nu se amplifică dacă arătaţi înţelegere unul faţă de celălalt şi dacă sunteţi toleranţi unul faţă de celălalt. E nevoie ca fiecare să ia în considerare părerile şi soluţiile celuilalt şi să profite de abilităţile pe care le aveţi pentru a aplana neînţelegerile.

Citeşte şi: Cearta, benefică sau nu în cuplu?

Atenţie!

Dacă vă luptaţi să vă schimbaţi unul pe altul, să ajungeţi să aveţi gusturi asemănătoare, relaţia este sortită eşecului.