De ce să mimezi orgasmul când poţi să-l ai?

1 2 jpg jpeg

Cred că nu mai este nevoie să menţionez că femeile sunt cele vizate când vine vorba de asumarea, pe bune, a acestui mic „moment artistic” din timpul actului sexual. Desigur, pentru bărbaţi ar fi cam greu să atingă această performanţă, de vreme ce plăcerea lor se transformă în „materie” atunci când atinge cotele maxime. Şi, totuşi, pe cine ajută un orgasm inventat? ,,O fac pentru el"

Frumos, nobil, altruist. Dar cu sinceritatea cum rămâne? Şi, până la urmă, ce este mai important în aşternuturi? Dacă simţi nevoia să-i ascunzi anumite lucruri, nu-i spune cât dai pe haine sau că i-ai făcut ochi dulci unui coleg de serviciu, dar nu-l minţi când vine vorba de plăcere. În primul rând, s-ar putea să se prindă.

Pentru că pasiunea nu este o colecţie de gemete, ci mai degrabă un fior pe care fie îl simţi, fie... nu. În al doilea rând, dacă nu se prinde, gândeşte-te că lucrurile vor continua aşa. Nu va căuta să îmbunătăţească ceva sau să-ţi acorde mai multă atenţie, pentru că, nu-i aşa(?), tu eşti atât de satisfăcută. Mai degrabă fă-l să se ambiţioneze să-ţi ofere plăcere. Chiar dacă nu va reuşi de fiecare dată, când o va face va fi fericit.

Există "Everestul" plăcerii?

Unii spun că ar exista punctul G, numit şi punctul plăcerii, şi că acesta ar fi secretul orgasmului garantat. Adică, un fel de butonaş undeva la 3-5 cm de la intrarea în vagin, care, atunci când este atins, declanşează în corp marea nebunie.

Ce pot să-ţi spun sigur este că nici dacă-ţi faci ecografie, nici dacă mergi la un consult ginecologic şi nici chiar dacă-ţi faci un RMN nu-l vei găsi. Pentru că acest punct G nu este un organ intern sau o zonă precis delimitată în organism, ci un loc special, poate real, poate imaginar, diferit de la persoană la persoană şi care se cere explorat. A, desigur, există posibilitatea să-l descoperi într-o seară oarecare, când se-ncinge atmosfera în dormitor, şi atunci s-ar numi că eşti una dintre norocoase.

Mai poţi citi:

- 5 cauze ale absenţei orgasmului

- Idei pentru un orgasm reuşit

- 5 paşi pentru a atinge orgasmul

O dată, de două ori, de trei ori...

Nu cred că mai este vreun secret faptul că femeile pot avea orgasme multiple. Ca să ajungi însă la ele, puţină iniţiativă nu ar strica. Asta pentru că, atunci când ai controlul, îţi este mai uşor să impui ritmul şi mişcările pentru a ajunge la punctul culminant. Totul e să savurezi clipa. Până să ajungi la orgasm multiplu, mulţumeşte-te cu unul simplu. Simplu şi adevărat.

Preludiul, drumul sigur spre orgasm

Jocul dinainte de partida de amor ar trebui să fie nelipsit de fiecare dată. Cu cât preludiul durează mai mult, cu atât atingerea orgasmului este mai sigură. Puteţi începe încă de la masă, savurând alimente afrodisiace (măsline negre, susan, lapte de capră, carne de curcan, chili). Apoi, continuaţi cu săruturi şi mângâieri incitante. Odată scânteia aprinsă, amânaţi cât mai mult consumarea actului sexual. Plăcerea e... garantată!

Una caldă, una rece

O femeie este foarte rar frustrată când nu are orgasm. Actul sexual în sine este o plăcere (mai puţin în cazuri de frigiditate sau când raportul sexual este privit ca o obligaţie). Ideea de bază este că femeile pot savura plăcerea sexului şi dacă nu ajung pe culmile orgasmului. Lucru care la bărbaţi nu este chiar aşa.

Dorinţa de a atinge orgasmul în acelaşi timp cu partenerul poate aduce mai mult încurcături decât atingerea „scopului”. Da, se poate ca partenerii să-şi armonizeze mişcările şi să se plieze în funcţie de celălalt, dar, şi aşa, orgasmul simultan este greu de obţinut.

Doctor Click! vă sfătuieşte

Bărbaţii, în marea lor majoritate, ajung să ejaculeze destul de repede dacă sunt excitaţi, chiar dacă circumstanţele nu sunt cele mai romantice şi chiar dacă nu le place în mod special persoana care îi incită. La femei nu e deloc aşa.

Sunt anume condiţii pe care partenerii trebuie să le îndeplinească, dacă vor ca amândoi să ajungă la orgasm. În primul rând, partenerii nu trebuie să se grăbească. O discuţie despre felul în care le place să fie stimulaţi poate fi de mare folos. Bineînţeles, totul trebuie să se desfăşoare într-o atmosferă cât mai romantică.