De ce femeile singure se simt atrase de bărbaţi însuraţi

1 2 jpg jpeg

Caută protecţie

Orice femeie singură caută o relaţie stabilă, un bărbat care să îi ofere stabilitate. De aceea, de multe ori se întâmplă să înceapă o relaţie cu un bărbat căsătorit, pe pricipiul că "dacă a mai fost căsătorit o dată, sigur ar putea să o facă şi a doua oară".

Astfel, se creează ideea că se va simţi protejată. Însă trebuie să aibă grijă la cel de lângă ea, căci cine a călcat o dată strâmb, o mai poate face.

Fug de angajamente

Pe de altă parte, pe cât de mult caută protecţia unui bărbat şi stabilitatea unele femei, pe atât de mult unele fug de angajamente. Astfel, dacă încep să iasă cu un bărbat însurat, cred astfel că nu există pericolul ca relaţia să devină mai serioasă.

" O femeie singură poate să fie atrasă de un bărbat însurat pentru că nu este încă gata pentru o relaţie de lungă durată", spune Terri Orbuch, un expert american în relaţii, citată de womenshealthmag.com.

Te face să te simiţi apreciată

Dacă un tip însurat iese cu tine la cină, îţi dă mesaje dulci sau îţi oferă nopţi de neuitat şi te umple de complimente, acest lucru te face să te simţi bine în pielea ta şi să îţi de încredere în tine.

Mai ales că el îşi asumă anumite riscuri pentru a putea să îţi ofere toate acestea. "Tu te gândeşti: el e însurat, asta înseamnă că sunt chiar specială dacă iese cu mine", spune Rachel A. Sussman, psiholog în New York. Astfel, îţi creşte stima de sine.

Pentru adrenalină

Unele femei se pot întâlni cu bărbaţi implicaţi într-o relaţie serioasă pentru că le place aventura şi le place să îşi asume riscuri. "Sunt femei cărora le place să se joace cu focul, le place aventura", spun psihologii.