De ce e bine să ai un iubit mai în vârstă

1 2 jpg jpeg

Este matur

Putem spune că bărbaţii sunt ca vinul, devin mai buni pe măsură ce îmbătrânesc. Avantajul de a te întâlni cu un bărbat mai în vârstă decât tine este acela al maturităţii, nu îţi va spune când crezi că totul este perfect că are nevoie să mai copilărească.

Un astfel de bărbat dă dovadă şi de bune maniere. Fiind trecut prin mai multe experienţe de viaţă va şti să evite conflictele.

Este mai pregătit să aibă copii

Spre deosebire de femei, bărbaţii nu sunt chiar atât de dornici să aibă copii. Însă un bărmat matur este mai uşor de convins să devină tată, fiind mult mai pregătit să îşi asume o astfel de responsabilitate.

Bun la pat

Trecut prin mai multe experienţe, un astfel de bărbat este pregătit să te ducă în al nouălea cer, fiind bun la pat. Ştie foarte bine cum să satisfacă o femei în dormitor.

Familia ta îl va plăcea

Dacă diferenţa de vârstă nu este mai mare de 10 ani, ai toate şansele ca membrii familiei tale să îl placă. Este un om plin de experienţe, care ştie să poarte discuţii, la orice nivel. Îţi va povesti şi ţei, dar şi membrlor familiei tale tot felul de experienţe plăcute sau amuzante la care a luat parte.

Poate să fie de modă veche şi în ceea ce priveşte banii, ceea ce înseamnă că nu trebuie să împărţiţi nota de plată la doi atunci când mergeţi la restaurant. Este şi acesta un mare avantaj.