De ce divorţează femeile

1 2 jpg jpeg

1. Se simt împovărate de relaţie Pentru ca o căsătorie să meargă, este important ca ambii parteneri să se implice, fiind nevoie de atenţie, efort şi comunicare puternică între cei doi. La sfârşitul zilei, multe soţii sunt cele care fac toate trebuirile casnice şi constată că soţul nu este niciodată gata să le ajute.

Ele simt că transportă greutatea relaţiei, că fac mai mult decât partenerul şi trebuie să şi găsească în mod constant lucruri noi pentru a menţine relaţia vie. Devine frustrant atunci când nu primesc acelaşi tratament de la partener, iar după un timp spun „de ce deranjez?“ şi decid să iasă din relaţie.

Multe cupluri ajung să se despartă pentru că se ceartă pe aceleaşi subiecte ani la rând. Când o femeie îî tot repetă ani la rând soţului că nu este mulţumită de un lucru sau altul, iar când acesta promite că situaţia se va rezolva, însă nu se întâmplă aşa, atunci ea crede că el nu o preţuieşte îndeajuns de mult.

În cele din urmă femeia decide să renunţe la relaţie şi să aibă o viaţă nouă.

3. Nu se mai simt pe primul plan

O femeia re nevoie de tandreţe, de susţinere din partea partenerului. În momentul în care nu se mai simte pe primul plan înplanurrile partenerului, iar acest lucru nu se rezolvă, decide să pună capăt mariajului. De asemenea, nu se mai simte legată emoţional de partener, simte că acesta nu o preţuieşte şi nu apreciază nimic din ceea ce face. Astfel, speră că se va regăsi şi că libertatea îi va aduce ceea ce îşi doreşte.

4. Nu sunt satisfăcute cu viaţa sexuală

Pentru multe cupluri sexul este un barometru important, care poate să arate cât de sudată este o relaţie. Când o femeie nu se mai simte împlinită în dormitor acest lucru înseamnă că există probleme în relaţie.

Dacă soţul nu îşi mai arată dorinţa de a face dragoste cu partenera lui, atunci aceasta începe să îşi pună tot felul de întrebări, căutând motivele. Astfel, relaţia poate să înceapă să se degradeze.