Cum te potriveşti cu partenerul, în funcţie de grupa de sânge

1 2 jpg jpeg

Grupa A

Persoanele care au grupa de sânge A formează un cuplu plin de romantism cu cei care au aceeaşi grupă sangvină. Au o legătură bazată pe multă tandreţe. Dacă au un partener cu grupa B3, relaţia nu prea merge, pentru că sunt firi total diferite. De aceea, ambii parteneri trebuie să lase de la ei ca să facă relaţia să meargă.

Între cei care au grupa A şi cei cu grupa O există o compatibilitate foarte bună, căci se completează şi ştiu să aibă grijă unul de celălalt. Este o relaţie care are toate şansele să dureze până la adânci bătrâneţi. Şi relaţia dintre un partener care are grupa sangvină A şi unul care are AB are ,ari şanse de reuşită, pentru că ambii parteneri dau dovadă de calm şi le place să-şi rezolve problemele fără să se certe.

Grupa B

Grupa 0 şi grupa B se înţeleg perfect, este o compatibilitate foarte bună între aceste persoane. Pentru ei, totul este plin de voie bună şi distracţie. Un cuplu format dintr-un partener care are grupa B şi unul care are grupa AB este plin de pasiune, căci le palce să trăiască ttoul la maximum. Cei doi se atrag mai ceva ca un magnet.

Doi reprezentanţi ai grupei B nu prea fac casă bună împreună, pentru că se găsesc mai tot timpul motive de ceartă. De asemenea, cei doi sunt duri unul cu celălalt.

Grupa 0

Dacă ai grupa 0, iar partenerul tău are aceeaşi grupă, atunci relaţiile dintre voi vor fi unele tensionate, veţi avea ma tot timpul motive de dispută. Ca să faceţi relaţia să meargă trebuie să lăsaţi de la voi şi să nu daţi dovadă de încăpăţânare. Grupa 0 nu se înţelege însă bine cu cei care au grupa AB, pentru că nu reuşesc să fie pe aceeaşi lungime de undă. Tot ceea ce fac împreună este haotic.

Grupa AB

Dacă faci parte din cei cu grupa AB, atunci înseamnă că te înţelegi cu cei care au B. Însă relaţia perfectă este cu o persoană care are aceeaşi grupă sangvină cu a ta.