Cum ştii că partenerul nu te mai iubeşte

1 2 jpg jpeg

Lipsa de respect

El este mereu pregătit cu o replică acidă şi nu-i mai intri în voie cu nimic. Iar ceturile sunt la ordinea zilei. Este semn clar că nu te mai apreciază, iar dragostea fără respect este exact ca mâncarea fără sare.

Un astfel de partener nu face altceva decât să te rănească profund, iar tu vei începe să te simţi inutilă şi să-ţi pierzi încrederea în tine. Nu-i căuta scuze şi nu te gândi că se comportă aşa din cauza unor probleme de serviciu sau din vina ta.

Nu mai e atent la detalii

Faptul că nu mai vrea să mergeţi pe acelaşi drum se poate citi şi din lipsa gesturilor de afecţiune mărunte, pe care le făcea la începutul vieţii în doi: când făcea piaţa îţi aducea şi un buchet de flori, erau zile când îţi gătea sau când îşi petrecea o sâmbătă cu copiii, doar ca să te răsfeţi tu. Şi asta este o dovadă că nu te mai iubeşte la fel de mult.

Citeşte şi:

- Ghid de supravieţuire în cuplu

- Impotenţa se tratează în cuplu

- Ce faci când dispare respectul din cuplu

Te critică

Nu te mai ascultă şi nu-ţi mai povesteşte aproape nimic. Vine tot mai târziu acasă şi merge direct la culcare. Însă devine foarte comunicativ când e vorba să te critice.

În puţinul timp în care mai stă în preajma ta, caută nod în papură, simte nevoia să te taxeze pentru orice. Dacă înainte se amuza când ardeai ceapa, acum nu mai conteneşte cu reproşurile.

Este şi acesta un mod prin care îţi transmite că iubirea s-a stins. Tot ce-ţi rămâne de făcut este să pui tu cărţile pe masă, să ai o discuţie sinceră cu el şi să vedeţi dacă mai puteţi repara ceva. Uneori, ciorba reîncălzită mai poate fi gustoasă, chiar dacă nu ca la început. Uită ce ţi-a promis

Îţi promite vrute şi nevrute, însă uită să mai ducă promisiunile la bun sfârşit, aşa cum făcea înainte. Un bărbat poate face acest lucru fiindcă nu prea îi mai pasă de persoana de lângă el şi vrea să se asigure că nu mai are parte de cicăleală.

Iar când un bărbat nu mai este interesat de cea căreia îi face o promisiune, este foarte simplu să promită câte în lună şi în stele.