Cum să treci peste o despărţire, în funcţie de zodie

1 2 jpg jpeg

Berbec Pentru tine este mai uşor să treci peste o despărţire dacă îţi faci rapid ordine în gânduri şi nu priveşti deloc înapoi. Este ideală o excursie într-un loc plin de aventură, în care să te regăseşti şi să te şi distrezi. Este ideal să petreci un pic de timp doar tu cu tine, este gura de oxigen de care ai nevoie. Aventura, într-un loc cu totul şi cu totul nou este cea care te va ajuta să uiţi de despărţire şi să nu mai suferi. Taur O despărţire pentru cineva din zodia Taur va fi mai uşor de suportat cu ajutorul unor sesiuni de cumpărături. Este un mod perfect de a-ţi regăsi echilibrul. Şi ieşirile în oraş cu prietenii îţi vor fi un ajutor. Gemeni

O schimbare de look, care poate fi o nouă tunsoare sau un machiaj mai îndrăzneţ, este ideală pentru nativii din Gemeni. Astfel, odată cu schimbarea de imagine, nativii vor încheia un capitol al vieţii şi vor putea începe altul. O nouă iubire poate să apară imediat.

Sunt fiinţe sensibile, de aceea au nevoie de ajutor din partea celorlaţi. Pentru nativii Raci despărţirile sunt motiv să le scadă încrederea şi respectul de sine. De aceea, dacă sunt părăsiţi, devin vulnerabili. Se pot elibera de furie şi tristeţe prin plâns.

Nimic nu face nativul în Leu să se simtă mai bine decât adoraţia celor din jur. De aceea, când se despart de cineva, cel ma bine trec de această dezamăgire găsind o nouă iubire, pe principiul cui pe cui se scoate. Poate fi o legătură serioasă sau doar o aventură.

Fecioară

Pentru Fecioare despărţirile sunt grele, iar un mod mai uşor de a trece peste o astfel de dezamăgire este munca. Un proiect nou le va ajuta să vadă lumea cu alţi ochi şi să nu aibă timp să se gândească prea mult la despărţire.

Balanţă

Nativii în Balanţă trec destul de uşor peste astfel de momente, pentru că se gândesc că vor găsi pe cineva mai bun, care le merită dragostea. Reprezentanţii acestei zodii îşi şterg lacrimile repede şi merg mai departe, fără să se uite înapoi. De asemenea, păstrează doar amintirile frumoase din relaţie.

Scorpion

Rar îşi exprimă cel născut în Scorpion sentimentele de tristeţe în cazul unei despărţiri, pentru că are o fire puternică. De aceea, când iese dintr-o relaţie, nu stă acasă să-şi plângă de milă, ci iese în oraş, la petreceri sau participă la cât mai multe ieşiri în aer liber.

Săgetător

Un nativ în Săgetător va găsi alinare în ieşirile cu prietenii sau în sânul familiei, unde vor să aibă parte de linişte. De asemenea, vor rupe orice legătură cu cel cu care au avut o relaţie, ca să nu- sufere mai mult.

Capricornii sunt bine organizaţi şi-şi impun să nu sufere. Preferă să-şi petreacă mai mult timp singuri. Este un mod care-i ajută să vindece mai repede rănile.

Nativii din această zodie sunt independenţi, de aceea rar se întâmplă să sufere în urma unei despărţiri. Pentru că nu prea se ataşează de nimeni, ei nici nu au de suferit când se despart. În cazul în care suferă, încearcă să depăşească momentul petrecând mult timp cu prietenii, luând sarcini în plus la serviciu sau călătorind.

Sunt firi uşor de rănit, sensibile, de aceea au nevoie de suportul celor din jur în momentul în care rămân singuri. Muzica este un mod de a-i ajuta să depăşească acest moment trist pentru ei.