Cum să-ţi păstrezi fericirea în cuplu

1 2 jpg jpeg

Renunţă la critici

Îi aminteşti mereu partenerului ce nu face bine sau cum ai vrea să fie? Dacă îl susţii va fi mai ataşat şi dacă pui accentul pe tot ceea ce aveţi mai bun amândoi, relaţia voastră va avea numai de câştigat.

Vorbiţi de-a lungul zilei

Nu neapărat pentru a-l verifica pe celălalt, telefonează-i o dată pe zi pentru a vorbi de dragul celuilalt şi pentru a vă auzi, pentru a vă spune că vă iubiţi. E un gest atât de simplu care vă conectează atunci când nu vă puteţi vedea sau atinge.

Mâncaţi şi adormiţi împreună

La început, e un fapt obişnuit să transformaţi până şi clipele dinainte de culcare în ceva special. E un obicei care vă face fericiţi dacă-l menţineţi. Sunt de ajuns numai câteva minute petrecute împreună, în timp ce staţi îmbrăţişaţi şi vorbiţi despre ce vi s-a întâmplat peste zi.

Citeşte şi: Cât de des e bine să faci dragoste

Demonstrează-ţi iubirea

Îţi aminteşti ce natural veneau în copilărie micile gesturi de dragoste, un pupic, o îmbrăţişare? De ce n-ai găsi acum vreme pentru ele? Bucură-te de omul de lângă tine şi arată-i toată iubirea ta. Prinde-l de mână când vă plimbaţi împreună, oferiţi-vă un sărut şi o îmbrăţişare la despărţire şi revedere şi nu te feri să-i spui că-l iubeşti.

Discutaţi cu calm nu la supărare

Certurile, neînţelegerile sapă treptat până şi cele mai reuşite relaţii. De aceea, e important să păstraţi discuţiile importante pentru momentele în care vă găsiţi calmul şi nu atunci când vă roade furia. Aşa evitaţi să vă aruncaţi cuvinte grele care pot durea mai mult decât orice şi veţi găsi resursele interioare să vă iertaţi.