Cum să îţi creşti performanţa sexuală vara

1 2 jpg jpeg

O viaţă sexuală activă aduce extrem de multe beneficii în viaţa de cuplu. În cazul în care observi că partenerul nu este mulţumit, sau îţi doreşti o schimbare, atunci este momentul să acţionezi. Iată care sunt paşii pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Sportul are legătură cu sexul

Beneficiile oferite de mişcarea efectuată constant se resimt asupra întregului organism de la suflet până la corp. Orice activitate care ajută la accelerarea pulsului îţi va îmbunătăţi atât condiţia fizică, starea de sănătate cât şi performanţele sexuale. Chiar dacă şi sexul ajută la accelerarea pulsului, exerciţiile fizice constante te ajută să îţi lucrezi musculatura, să îţi menţii inima în formă şi să te bucuri de un libidou crescut.

Alimentaţia bat-o vina

Un rol extrem de important în viaţa ta de care este imperios necesar să ţii cont este alimentaţia. Anumite fructe şi legume au capacitatea de a activa circulaţia sangvină, un factor important în derularea unui act sexual împlinit.

Deşi le eviţi de multe ori tocmai pentru că nu au un miros foarte plăcut după ce el econsumi, ceapa şi usturoiul au un efect benefic asupra sistemului circulator.

Un alt fruct pe care nu ar trebui să îl eviţi este banana, datorită conţinutului de potasiu, ajută la scăderea tensiunii arteriale, îmbunătăţind astfel performanţele tale sexuale cât şi somnul de după.

Alimentele picante, categorie din care fac parte şi ardeii iuţi acţionază asupra tensiunii, a inflamaţiilor prezente în corp , iar dacă îi combini cu alimente bogate în acizi graşi de tipul Omega 3, precum tonul, avocado sau uleiul de măsline, această combinaţie va ajuta la creşterea vitezei sangvine, irigând astfel mult mai bine organele genitale

Un alt aliment pe care ar trebu să îl introduci în dieta ta este oul. Datorită vitaminei B de care se bucură, aceasta ajută la stabilirea unui echilibru hormonal şi reduce stresul din organism.

Află cum se rezolvă arsurile vaginale AICI

Învaţă să te relaxezi

Din păcate stresul este unul dintre cei mai nocivi factori care îşi pune amprenta asupra organismului nostru. Printre efectele sale nocive regăsindu-se şi scăderea libidoului atât la femei cât şi la bărbaţi. Din cauza stresului apar annumite tensiuni în cuplu care favorizează scăderea atracţiei sexuale sau menţinerea unei erecţii ori imposibilitatea de a avea un orgasm.

Optează pentru o oră de sport sau o şedinţă de masaj de relaxare, singur sau împreună cu partenerul. Alege ca indiferent de situaţia întâlnită să comunici mereu deschis despre problemele survenite atât în cuplu cât şi la muncă. Ţine cont şi de faptul că tot stresul poate fi principalul vinovat de apariţia anumitor vicii precum fumatul, alcoolul, ambele influenţând negativ performanţele sexuale.

Scapă de obiceiurile dăunătoare

Da, alcoolul, fumatul, consumul de alimente prăjite, grase, zahărul în exces, toate îşi pun treptat amprenta asupra sănătăţii tale, asupra fizicului şi bineînţeles asupra performanţelor sexuale. Chiar dacă se recomandă un pahar de vin roşu băut la masă, limitează-te doar la un singur pahar. Ce e mult strică farmecul întotdeauna.

În plus ţine cont de faptul că alcoolul în timp va conduce la îngustarea vaselor de sânge, aspect care va conduce negreşit la impotenţă.

Performanţele sexuale încep în bucătărie cu ajutorul alimentaţiei sănătoase şi se menţin cu sport şi odihnă.

Profită de căldură şi stai la plajă în intervalul recomandat, lumina soarelui va împiedica corpul să mai producă melatonină. Mai puţină melatonină înseamnă o dorinţă sexuală mai intensă.