Cum să-i reaprinzi dorinţa

1 2 jpg jpeg

Mesaje fierbinţi

O cale prin care să-i arăţi că-ţi doreşti o noapte de amor ca în filme este să-i trimiţi mesaje cu subînţeles, chiar dacă el se află la birou. Este cu atât mai excitant pentru el. Îi vei stârni dorinţa, astfel încât atunci când va veni acasă puteţi sări peste cină. Treceţi direct la desert.

Dragostea trece prin stomac

Nu uita de mâncare...dar nu o masă obişnuită. Îl poţi aştepta acasă cu o cină afrodisiacă, pregătită de tine. La masă poţi purta un tricou transparent, care să-i dea vestea că desertul îl va servi în dormitor.

Lenjerie intimă din dantelă

Pentru când vă retrageţi în dormitor, alege nişte desuuri sexy, în culori tari: roşu sau violet. Materialul trebuie să fie mătase sau dantelă, care să îţi pună în valoare atuurile fizice.

Aplică şi un machiaj care să-l incite: un ruj roşu, este demonstrat că are proprietăţi erotice. Poţi chiar să muţi o oglindă în dormitor, doar pentru o noapte. Partida voastră de amor va fi cu siguranţă altfel.

Un parfum ademenitor

O aromă de parfum oriental îl va face să te soarbă din priviri. Mişcă-te sugestiv pe lângă el, astfel încât să-l inciţi, să-l faci să te dorească. Îi poţi sugera şi că ai pregătită o sticluţă de ulei pentru masaj, cu o aromă deosebită, numai pentru el. Nu va putea rezista tentaţiei. Nu uita nici de limbajul trupului. Trece-ţi degetele prin păr, mergi unduit, vorbeşte-şoptit, la ureche.

Nu uita să fii romantică

Romantismul este pentru orice vârstă şi pentru orice cuplu. Dacă vrei o noapte fierbinte în doi, întâi de toate creează o atmosferă romantică în dormitor. Apelează la lumânări parfumate, la o veioză care să lumineze difuz. Nu uita de muzică, în surdină, şi de aşternuturi fine, din mătase.