Cum ne îmbrăcăm la prima întâlnire pentru a arăta impecabil

1 2 jpg jpeg

În primul rând, trebuie să fii tu şi să porţi ceea ce consideri că te defineşte. Nu te axa pe articole vestimentare în trend, dar care nu ţi se potrivesc. Mizează pe simplitate şi pe ceea ce îţi vine bine şi, cu siguranţă vei primi aprecierea tuturor şi, mai ales, a persoanei lângă care îţi petreci timpul la întâlnire.

Mergi pe ţinute casual sau elegante

O ţinută „all black” nu poate da greş niciodată. Aşadar, optează pentru o rochiţă neagră, simplă şi o pereche de pantofi fie negri sau coloraţi. Personalizează-ţi ţinuta aşa cum consideri, fie prin accesorii simple, ce întregesc outfitul tău, fie prin ceva supradimensionat, ca de exemplu un colier colorat, care să scoată ţinuta din anonimat şi să-ţi ofere o pată de culoare.

De asemenea, dacă nu eşti adepta rochiilor, poţi îmbrăca o pereche de panaloni clasici, negri şi o cămasă. Dacă nu îţi plac tocurile poţi oricând să încalţi ceva comod,casual, cu talpă joasă. În fond, eleganţa nu ţine de tocuri, ci de modul în care ştii să îţi completezi ţinuta cu încălţările potrivite.

Citeşte mai multe pe această temă AICI