Cum faci plăcerea să dureze

1 2 jpg jpeg

Răspunsul este simplu: secretul unei „nopţi fierbinţi” se măsoară în plăcerea pe care o simt partenerii. Pentru ca aceasta să-şi facă loc în viaţa de cuplu şi să fie cât mai intensă, este nevoie de un întreg ritual compus din gesturi romantice. Şi, totuşi, unde este tandreţea? Când ani buni s-au aşternut peste căsnicie, iar în relaţie a intervenit rutina, primul lucru la care renunţi în timpul unei partide de amor este tandreţea. Nimic mai greşit, căci gesturile tandre sunt cele care te cheamă să faci dragoste! Potrivit studiilor, mângâierile şi sărutările fine activează centrii mişcării din creier, care favorizează eliberarea hormonilor plăcerii, endorfinele.

Astfel, orice urmă de tensiune va fi eliminată. În timpul actului sexual, nu trebuie să te concentrezi pe nimic altceva decât asupra plăcerii. Vei simţi că faceţi dragoste... la infinit.

Este ştiut că anii de căsnicie îşi lasă amprenta asupra vieţii sexuale. Cu cât sunt mai mulţi, cu atât erodează mai mult plăcerea, iar actul sexual devine datoria conjugală de sâmbătă seara.

De ce să nu vă întoarceţi la primele întâlniri, să simţiţi din nou pasiune? Ce-ar fi ca seara, înainte de culcare, în loc de un pupic rapid, să-l săruţi cu patos? Este prima invitaţie la o noapte lungă şi fierbinte.

Află şi alte sfaturi care te pot ajuta pe clickpentrufemei.ro