Cum faci o relaţie la distanţă să reziste

1 2 jpg jpeg

Regulile sunt de aur

Dacă eşti implicat într-o astfel de relaţie, trebuie să stabiliţi ce aşteptări aveţi unul de la celălalt şi să fiţi siguri că amândoi mergeţi în aceeaşi direcţie.

Apoi trebuie să stabiliţi câteva reguli pe care să le respectaţi de c, care ţin de frecvenţa vizitelor, de anumite zile când să vorbiţi la teefon, etc. Nu te gândi î fiecare clipă la partener Dacă partenerul tău locuieşte în altă ţară sau în alt oraş, acest lucru nu înseamnă să-ţi petreci timpul doar cu ochii la telefon ori în faţa calculatorului, aşteptând un mesaj sau e-mail, gândindu-te numai la ce face sau pe unde este persoana iubită.

Este bine să ai propriile activităţi, să-ţi faci un cerc de prieteni cu care să ieşi în oraş, să petreci mai mult timp cu familia, să citeşti. Acest lucru este valabil şi pentru partenerul tău.

Zicala ochii care nu se văd se uită are un mare sâmbure de adevăr, de aceea trebuie să faceţi tot posibilul să vă întâlniţi cât de des puteţi.

Este important să trăiţi aceste clipe din plin şi să creeaţi o sumedenie de amintiri. Faceţi tot ceea ce vă trece prin cap şi profitaţi de fiecare clipă petrecută împreună, exact ca nişte copii. Lăsaţi grijile şi problemele deoparte şi plănuiţi cu entuziasm următoarea întâlnire.