Cele mai tari poziţii în pat pe care trebuie să le încerci

1 2 jpg jpeg

Nu trebuie să te mulţumeşti cu gândul că orice relaţie se deteriorează cu timpul. Sexul este o armă extrem de puternică, care poate să resusciteze cu succes şi o căsnicie aflată în moarte clinică.

Aşa că, nu mai sta pe gânduri. Iată ce trebuie să faci ca să ai o relaţie de nota 10, dar şi un sex bun:

Nimănui nu-i place să facă sex cu o persoană căreia îi ies în evidenţă colăceii de pe abdomen. Aşa că, dacă consideri că eşti un pic prea plinuţ (ă), fă în aşa fel încât să scapi măcar de câteva kilograme.

Nu te duce în dormitor mirosind a mâncare sau a transpiraţie. Fă un duş, foloseşte un antipersirant şi o cremă pentru corp.

Femeile trebuie să se ocupe şi de îmbrăcămintea pe care o poartă în timpul actului sexual. O lenjerie nouă sau, de ce nu, un costum de infirmieră, poliţistă ori o rochie elegantă, îţi poate incita partenerul şi deja sexul va fi mai bun.

Şi un sfat excelent: zâmbeşte! O faţă acră nu este prea incitantă. Un zâmbet larg deja te duce cu un pas mai aproape de o partidă de sex reuşită.

Sunt foarte multe poziţii pe care le poţi practica în pat, însă doar câteva dintre ele te pot ajuta să ai o partidă de sex incendiară. Dacă vrei să-ţi dai pe spate partenerul, dar şi să te simţi tu în al nouălea cer, îţi recomandăm să le încerci. Nu vei regreta! Aşadar, iată cele mai tari poziţii sexuale:

Un procent uimitor de 94% dintre femei pot ajunge la un orgasm în timpul actului sexual care include şi sexul anal. Chiar dacă eşti reticentă, merită să încerci o dată să vezi despre ce este vorba. Partenerul tău va fi, cu siguranţă, uluit de propunerea ta şi va avea o experienţă de neuitat.

În plus, acestă mutare a ta îl va determina şi pe el să facă ceva să se ridice la înălţimea aşteptătilor tale. Va fi o situaţie win-win. Lasă ruşinea, ai încredere că în pat tu eşti cea mai bună. Va ajunge şi el rapid la această gândire chiar dacă până acum îţi spunea că s-a plictisit.

Dacă vrei ceva mai cuminte, dar care totuşi să dea rezultate incitante, încearcă popziţia 69. Poate fi un bun excelent preludiu, pentru că ofera ambilor parteneri satisfacţie vizuală şi posibilitatea de a-şi atinge şi stimula zonele erogene.

Continuă apoi cu poziţia copacul. Pentru că staţi îmbrăţişaţi, aceasta este una dintre cele mai intime poziţii. În acest fel, vă puteţi privi, săruta şi mângaia corpul reciproc. Partenera poate fi aşezată pe o masă sau alt obiect de mobilier cu o înălţime potrivită.