Cele mai potrivite momente pentru sex

1 2 jpg jpeg

Ştii deja că în unele zile ale lunii şansele de a rămâne însărcinată sunt mai mari. Ei bine, acelaşi lucru se aplică şi dacă vrei să ai parte de clipe de pasiune precum în filme. Iată care sunt cele mai potrivite momente pentru sex.

Cele mai potrivite momente pentru un orgasm intens

Ştiai că există o zi în fiecare lună în care corpul tău este mai sensibil? Este vorba de ziua de dinainte să-ţi vină menstruaţia, zi în care circulaţia sângelui se intensifică în zona uterului, iar ţesuturile ce formează clitorisul şi labiile devin mai sensibile la atingere.

Aceste lucruri garantează un orgasm mai intens şi de mai lungă durată. Aşadar, chiar dacă pasiunea pare să lipsească în relaţia voastră în acea zi, nu ar strica să faceţi o încercare şi să probaţi această teorie.

Citeste si- 4 poziţii sexuale pe care orice bărbat îşi doreşte să le încerce

Cele mai potrivite momente pentru perioade de sex mai lungi

Ai impresia că de cele mai multe ori momentele petrecute în doi au loc contra cronometru? Adevărul e că programul zilnic încărcat şi oboseala fac ca viaţa sexuală să treacă pe planul doi. Aşadar, ar trebui să profitaţi de fiecare zi liberă, mai ales cele de concediu şi astfel vă va fi mult mai greu să vă daţi jos din pat.

Cele mai potrivite momente pentru sex pentru a sparge rutina

Este deja un obicei ca fiecare partidă de sex să aibă loc înainte de culcare, iar poziţia misionarului este lege în dormitor? Este cazul să fii ceva mai creativă! Cum ar fi să pui ceasul să sune la 3 dimineaţa şi să-l surprinzi pe cel iubit cu un sărut pasional, urmat de momente fierbinţi? Cu siguranţă nu se va supăra că-l vei trezi în miez de noapte! 

Ieşi din zona de siguranţă

Poate că patul este cel mai conforabil loc pentru sex,dar de ce nu ai încerca ceva nou? Îţi vei condimenta astfel viaţa sexuală. Sexul în aer liber îţi poate da senzaţii de nebănuit,iar razele soarelui vor creşte nivelul de serotonină din creier,ceea ce-ţi va îmbunătăţi starea de spirit.

În fiecare dimineaţă

Cauţi un mod prin care să te dai jos  din pat în fiecare dimineaţă cu zâmbetul pe buze? Cea mai plăcută metodă este sexul. Te va încărca cu energie,vei avea ocazia să petreci câteva clipe împreună cu cel drag,iar o viaţă sexuală activă vă va întări relaţia. Pune ceasul să sune cu 10 minute mai devereme în fiecare dimineaţă şi ai grijă să profiţi de fiecare secundă.