Ce vor femeile în pat?

1 2 jpg jpeg

Preludiu, tandreţe, săruturi

Suntem diferiţi chiar şi atunci când vine vorba despre plăcerea sexuală. Astfel, dacă bărbaţii se pot „porni” şi în câteva secunde, femeile au nevoie de „încălzire”.

Aşadar, nu sări peste preludiu şi nu te grăbi spre zonele cele mai intime! Lasă asta la sfârşitul preludiului, va fi mai excitant aşa.

Nu subestima puterea sărutului! Acesta îi creşte dorinţa, o incită şi o face să te dorească şi mai mult. Poziţii noi şi şoapte de amor

În timp, un cuplu se rezumă la câteva poziţii, preferate de ambii parteneri, fără să mai încerce şi altele. Însă femeile au nevoie, pentru o stare de excitare mare, de mai multe poziţii în timpul aceluiaşi act sexual, pentru că le permit să simtă senzaţii noi.

Te-ar mai putea intereas şi:

- Ce trebuie să ştii despre sexul tantric

- 10 inamici ai vieţii sexuale

- 7 paşi pentru a redescoperi plăcerea sexuală

Chiar dacă în casă femeilor le place să deţină controlul, în aşternut ele adoră să fie dominate. Ca să ajungă la starea de excitaţie maximă, alternează mişcările lente cu cele rapide.

Nu uita că ele sunt înnebunite să audă cuvinte pasionale atunci când fac dragoste. Iar când se apropie de orgasm, îşi doresc şi mai mult să li se spună că sunt frumoase.

Se ştie că într-un cuplu apare monotonia şi pe plan intim. Aşa că nu uitaţi să vă condimentaţi viaţa amoroasă! Găsiţi alte locuri unde să faceţi dragoste şi îndeplineşte-i, pe cât posibil, fanteziile sexuale. Întreab-o ce-şi doreşte în pat!

Dacă-ţi dă de înţeles că ar vrea să folosiţi jucării sexuale, fă-i pe plac! Îţi va întoarce înzecit momentele de plăcere pe care i le oferi...

Info: Preludiul este la fel de important ca şi actul sexual.