Ce poziţii sexuale să încerci în funcţie de starea ta de spirit

1 2 jpg jpeg

Iată cum poţi ajunge mai repede la orgasm în funcţie de starea de spirit pe care o ai. Vezi ce poziţii sexuale trebuie să încerci neapărat

Dacă ai un moment de sălbăticie...

... încearcă poziţia doggy style. Aşază-te în genunchi spre maginea patului, în timp ce te sprijini cu mâinile de pat. Astfel, partenerul tău deţine controlul asupra momentului vostru intim, care poate fi condimentat cu pălmuit, tras de păr şi mângâieri senzuale pe coape şi sâni.

Dacă vrei să ai parte de un moment romantic...

... trebuie să încerci poziţia „linguriţa”, în care trebuie să staţi amândoi întinşi pe o parte, faţă-n faţă. În timpul actului sexual puteţi creşte focul pasiunii cu ajutorul mângâierilor, sărutărilor şi privirilor pătimaşe.

Dacă te simţi leneşă...

... cea mai confortabilă poziţie sexuală este aceea în care tu stai întinsă pe spate, iar partenerul tău stă deasupra ta. Este o poziţie clasică, dar care nu necesită prea mult efort în timpul actului sexual.

Când te simţi sexy...

... permite-i partenerului tău să te admire în toată splendoarea ta. Aşadar,trebuie să încerci poziţia „lap dance”,însă în loc să stai cu faţa la partenerul tău,aşază-te cu spatele la el. Dacă vrei ca momentul vostru intim să fie şi mai incitant,aşezaţă-vă în faţa unei oglinzi.

Dacă te simţi furioasă...

... cel mai bine este ca tu să conduci actul sexual. Aşadar,poziţia în care tu stai deasupra partenerului tău este perfectă. Prin controlul gradului de penetrare şi al rapidităţii mişcărilor,vei scăpa mult uşor de tensiunile nervoase acumulate de-a lungul zilei.

Citeşte şi: