Ce nu ştiai despre orgasm

1 2 jpg jpeg

Poate reduce durerea Potrivit specialiştilor, orgasmul poate combate durerile provocate de artrită, şi cele de cap. În timpul actului sexual organismul eliberează un hormon numit oxitocină, care relaxează organismul şi-i dă o stare de bine. Chiar dacă orgasmul atenuează durerile pe o perioadă scurtă de timp, de cel puţin 10 minute, gândurile îndreptate către sex pot prelungi starea de bine pentru mai mult timp. Poţi avea orgasm chiar dacă foloseşti prezervativ Chiar dacă ai auzit de multe ori că prezervativul reduce din plăcerea actului sexual, trebuie să ştii că acesta este un mit. De fapt, prezervativul oferă un plus de siguranţă, iar tu vei fi mai relaxat şi te vei putea concentra mai mult pentru a atinge orgasmul.

Mai poţi citi şi:

- Cum să ajungi mai repede la orgasm

- Idei fierbinţi ca să atingi orgasmul

- De ce mimăm orgasmul?

Există o mulţime de lucruri care ţin de vârstă, dar viaţa sexuală a femeilor devine mai bună odată cu trecerea timpului. Speicaliştii susţin că femeile devin mai experimentate odată cu înaintarea în vârstă, capătă mai multă încredere în dormitor şi astfel devin mai degajate.

Plăcerea maximă poate fi atins

dacă în timpul actului sexual femeia este activă. Doctorii susţin că timpul petrecut alături de partener în pat poate ajuta la atingerea orgasmului.

O femeie sănătoasă din punct de vedere ginecologic are şanse mai mari să ajungă la orgasm decât o femeie care se confruntă cu probleme. Orice durere nu trebuie trecută cu vederea, ci trebuie să te trimită la doctor deoarece îţi poate afecta sănătatea şi calitatea vieţii sexuale.