Ce greşeli fac bărbaţii când vine vorba despre sex?

1 2 jpg jpeg

Aşa cum un bărbat atragător îşi pierde tot farmecul dacă spune ceva impertinent, la fel poate fi stricată o seară ce părea promiţătoare de un bărbat fără maniere în pat. Cei de la She Knows au făcut o listă cu cele mai mari greşeli pe care le fac bărbaţii.

1. Îşi ia tălpăşiţa imediat după ce îşi termină treaba

Nu se aşteaptă nimeni la o propunere în căsătorie, ba chiar ar pune pe fugă orice femeie, dar nici că va mai primi o invitaţie înapoi în patul ei. Nu este neapărat nevoie să rămână peste noapte, dar să o ia la fugă după ce s-a încheiat actul sexual este penibil.

Cu toate că nu este la fel de grav precum cazul de mai sus, nici tipul care adoarme imediat după sex nu lasă o impresie prea bună. O conversaţie scurtă şi un simplu „noapte bună” sunt suficiente.

Chiar dacă nu se aştepta să se întoarcă acasă cu cineva, faptul că doarme pe cearceafuri care nu au mai văzut apa şi detergentul de nu ştiu când, taie cheful oricui.

Acum vă aflaţi amândoi într-o situaţie stânjenitoare. Drumul până la magazin distruge momentul, dar nu aveţi altă soluţie dacă nu vreţi s-o lăsaţi pe altă dată.

Faptul că refuză să folosească protecţie e cel mai mare deal-breaker. Dacă pe deasupra îţi oferă şi toate pretextele posibile pentru care nu este nevoie să vă protejaţi, e clar că nu merită să faceţi sex.