Cand ştii că relaţia voastră nu va dura ?

1 2 jpg jpeg

Nu te simţi in siguranţă Pentru o femeie este foarte important să ştie că bărbatul de lângă ea îi poate oferi siguranţă şi protecţie. Atunci când nu simţi asta este o problemă. Dacă partenerul tău, de care chiar te simţi atrasă, nu ţi-a demostrat niciodată că te poţi baza pe el şi că îţi poate oferi siguranţa de care ai nevoie, relaţia voastra nu poate fi una de viitor. La un moment dat, te vei sătura să ai aşteptări de la o persoană pe care nu te poţi baza şi care te va dezamăgi încontinuu.

Vă simţiţi foarte bine împreună, de asta eşti sigură, dar vorbiţi vredoată despre voi la viitor? Dacă nu, ar fi bine să începi să te gândeşti la asta. Faptul că vă bucuraţi de prezent este un lucru bun, dar un cuplu care nu îşi doreşte ca relaţia lor să evolueze nu va dura foarte mult. Atunci când în viitorul tău nu te vezi alături de actualul partener înseamnă că nu îţi doreşti acest lucru. Desigur, planurilepe care le aveţi împreună trebuie să fie realiste.

Citeşte şi:

"Răceala" în cuplu duce la infidelitate

Învaţă să comunici în relaţia de cuplu!

Spune că te iubeşte, dar atunci când îi spui că ai întârziat din cauza problemelor de la serviciu, preferă să verifice. Dacă se întâmplă asta, sau oricare altă dovadă de lipsă de încredere, nu-ţi face prea multe planuri alături de el. O relaţie nu poate funcţiona altfel, decât dacă ambii parteneri au încredere unul în celălalt. Atunci când intervin suspiciunile, îţi poţi da seama că este o relaţie toxică şi că nu va funcţiona.

Chiar dacă certurile sunt din motive banale şi nu durează foarte mult, sunt şi acestea un semn. Dacă te cerţi atât de des cu partenerul tău, este clar ceva în neregulă. Imaginează-ţi o viaţă alături de o persoană cu care nu te înţelegi. O relaţie sănătoasă nu este bazată pe haos şi conflicte, ci ar trebui să fie una armonioasă, fără stres. O relaţie plină de dragoste.