Avantajele sexului matinal

1 2 jpg jpeg

Dimineţile nu mai sunt la fel de distractive ca la început şi acum totul pare că se întâmplă într-o grabă şi agitaţie care te trimit la birou gata stresată? Te întrebi cum se face că serile sunt calde şi liniştite, iar dimineţile fulgerătoare? Poate că până acum le-ai luat prea în serios şi a venit timpul să le reinventezi. Fii iubită de dimineaţă!

Unde ai putea începe mai bine ziua decât în braţele iubitului? Dragostea matinală este unul din cele mai energizante moduri de a începe ziua, conform experţilor şi mai ales a femeilor din toată lumea. Cuvântul experţilor vine să întărească experienţele personale cu faptul că o partidă matinală de sex aduce un impuls de energie de trei ori mai mare decât în alte momente ale zilei.

Conform psihologilor, acele stări de bine oferite de sexul matinal rămân alături de noi pe tot parcursul zilei, oferindu-ne sentimente de securitate emoţională. Mai mult, ne ajută să facem faţă mai bine provocărilor de peste zi şi să trecem mai uşor peste probleme.

Conform unui studiu realizat la

din

s-a descoperit că sexul matinal scade riscul accidentelor vasculare şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Alt studiu asemănător spune că partidele de sex din timpul dimineţii reduc migrenele. De asemenea, este un ajutor pentru cei ce vor să se păstreze în formă, întrucât corpul nostru arde mai multe calorii dimineaţa.

Iubeşte-ţi partenerul de la prima oră a dimineţii şi veţi avea amândoi acea strălucire de fericire şi bunăstare cu care veţi atrage toate privirile. Părul şi chipul tău vor străluci din interior datorită unei creşteri în producţia de estrogeni şi alţi hormoni ,,de înfrumuseţare".

Asta nu înseamnă că vei fi într-o continuă stare de alertă, ci dimpotrivă. Vei fi mai relaxată, vei avea o stare de spirit mai bună şi îţi va fi mai uşor să te concentrezi. Asta se întâmplă pentru că, după un somn odihnitor de noapte, o partidă de sex dimineaţa este exact ce trebuie pentru ca sinapsele tale să se trezească şi să fie gata de acţiune.

Un contact sexual matinal cu partenerul tău va porni motoarele stării de bine şi îţi vor pune pe faţă un zâmbet larg şi sincer care te va ţine toată ziua şi te va ajuta să treci mai uşor peste problemele cotidiene.

Se ştie că sexul matinal prezintă unele aspecte mai puţin... spontane. Motiv pentru care ar fi ideal să te pregăteşti de cu seară, să-ţi pregăteşti lângă pat nişte bomboane mentolate, să te asiguri că nu eşti nevoită să mergi la toaletă când lucrurile încep deja să se încingă.

Este foarte important să vă treziţi mai devreme, ca să fiţi siguri că totul va merge bine şi nu vă veţi da seama că e foarte târziu şi să vă stresaţi din cauza asta.