Atenţie! Aceste alimente contribuie la scăderea libidoului

1 2 jpg jpeg

Dacă nu vrei să te confrunţi cu un libidou scăzut, sau dacă ai observat că te confrunţi cu această problemă atunci asigură-te că nu mai consumi aceste alimente.

Pericolul grăsimilor saturate

1 2 jpg jpeg

Îţi place mâncare de tipul fast-food? Băuturile acidulate, cartofii prăjiţi şi toate sortimentele ce abundă în grăsimi nesaturate? Ei bine, atunci nu este de mirare surplusul de kilograme cu care te confrunţi. Acestea vin la pachet şi cu diminuarea apetitului sexual. În plus, contribuie la o slabă circulaţie sangvină, aspect ce favorizează apariţia problemelor cardiace.

Cu cât ai parte de o alimentaţie mai nesănătoasă cu atât mai mari vor fi problemele de sănătate.

Potrivit rd.com, inclusiv produsele bogate în soia pot contribui la scăderea nivelului de testosteron şi a numărului de spermatozoizi, dacă aceste alimente sunt consumate în exces.

Află tot ce trebuie să ştii despre secreţiile vaginale AICI

Atenţie la uleiul vegetal!

2 jpg jpeg

Deoarece este bogat în grăsimi polinesaturate, uleiul vegetal contribuie şi el la scăderea considerabilă a nivelului de testosteron. La această concluzie au ajuns cercetătorii de la clinica de fertilizare din Ohio, "Columbus Men’s Clinic".

În cazul bărbaţilor, testosteronul joacă un aspect foarte important atunci când vine vorba de libidou. Cel mai indicat atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi ar fi uleiul de măsline.

Precum sarea în bucate

1 2 jpg jpeg

Consumul excesiv de sare contribuie la retenţia de apă. Fiind bogată în sodiu poate favoriza hipertensiunea arterială şi implicit poate fi responsabilă de lipsa apetitului sexual.

Din aceiaşi categorie face parte şi zahărul, acesta consumat în exces va favoriza surplusul de kilograme, în special la nivelul taliei. Având în vedere că zahărul are nevoie de insulină pentru a fi procesat de către organism, un consum mare de zahăr va influenţa şi nivelul de colesterol din organism, şi implicit şi pofta sexuală.

Ultimul factor ce trebuie consumat consumat cu moderaţie este bineînţeles alcoolul. Consumat atât în stare pură cât şi în alte combinaţii, alcoolul contribuie la diminuarea apetitului sexual. Deşi într-o mică doză, alcool te poate ajuta să îţi întăreşti încrederea în sine, această licoare este totuşi şi bună şi rea, în funcţie de cantitatea ingerată.