Aşa-ţi dai seama că relaţia voastră nu mai merge bine!

1 2 jpg jpeg

Vedeţi numai defecte la celălalt Când niciunul dintre voi nu-şi mai exprimă aprecierea şi nu mai face complimente, ba chiar tot timpul v-aţi face numai critici înseamnă că relaţia voastră nu merge în direcţia bună. Ajungi să ţi se pară că nimic nu faci bine şi te simţi mai bine dacă te retragi sau răspunzi prin critici la rândul tău. Preferaţi să vă petreceţi timpul liber separat Nu vă mai amuzaţi împreună şi oricât de mult aţi încerca să petreceţi mai mult timp unul cu celălalt, făcând ceea ce altădată vă făcea plăcere, nu vă mai simţiţi bine împreună. Vă e mai bine când sunteţi singuri decât în compania celuilalat şi preferaţi să ieşiţi în compania amicilor? Acestea sunt semne clare că relaţia voastră este în impas. Dacă nici măcar nu mai puteţi suporta prezenţa celuilalt, atunci sigur ceva este în neregulă în cuplul vostru.

Unul dintre semnele răcirii relaţiei de cuplu este lipsa relaţiilor sexuale şi îndesirea certurilor iscate din motive mărunte. Trece mult timp fără să mai faceţi dragoste, iar acesta este semnul că iubirea s-a stins. Este posibil ca unul dintre voi să fie implicat într-o altă relaţie. Mai mult, în paralel e posibil să apară neînţelegerile şi aproape toate subiectele pe care le abordaţi în discuţiile voastre să ducă la un conflict, ceea ce vă consumă zilnic cea mai mare parte din energie.

Vi se întâmpla şi voua la începutul relaţiei să vă imaginaţi în detaliu unde veţi merge în vacanţă sau cum să redecoraţi? Este încă un semn că lucrurile nu mai merg bine între voi dacă vă rezumaţi numai la programul zilnic şi, pe termen lung, nu vă mai tentează să faceţi planuri.