Aşa îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală!

1 2 jpg jpeg

Dacă vrei să te menţii sănăos, puternic şi frumos atunci ai grijă la alimentaţia ta. Aşa sună cel mai bun sfat pe care natura ţi l-ar da dacă ar putea vorbi.

Şi nu e de mirare de ce, anumite legume conţin tot ce ai nevoie pentru a avea o viaţă sănătoasă.

Una dintre cele mai indicate legume spre a fi consumată mai ales în această perioadă este ţelina. Este cunoscur faptul că frunzele verzi de ţelină conţin o cantitate importantă de vitamina A, benefică mai ales pentru sănătatea ochilor tăi, însă nici rădăcina nu este de ocolit.

Ţelina, stimulent sexual

2 jpg jpeg

Specialiştii sunt de părere că tulpinile fruzelor de ţelină au un conţinut sporit de vitamine din complexul B care îţi pot oferi din plin vitalitate şi hrănire absolută. Şi asta datorită faptului că prezintă şi o doză bună de vitamina C benefică şi pentru sporirea imunităţii, protejând organismul de stresul oxidativ şi totodată de îmbătrânirea prematură.

Mineralele precum fier, calciu, magneziu, potasiu, sodiu face din această legumă, ingredientul perfect mai ales dacă te confrunţi cu probleme precum hipertensiune arterială.

Consumă timp de o săptămână suc de ţelină şi vei observa cum tensiunea ta va ajunge la parametri normali.

Atât frunzele cât şi rădăcina de ţelină sunt stimulente hormonale, sexuale şi combat depresia cu succes.

Scade colesterolul

Este important de precizat faptul că orice problemă de sănătate s-ar ivi este necesar un consult de specialitate. O dată confirmat diagnosticul, dacă te confrunţi cu valori crescute ale colesterolului în sânge este indicat ca dimineaţa pe stomacul gol să te bucuri de un pahar de suc de ţelină proaspăt făcut în casă, în 3 săptămâni vei observa diferenţa.

Poţi de asemenea să alegi să consumi o salată de ţelină, aceasta va ajuta tranzitul intestinal să funcţioneze corespunzător, să eviţi neplăcerile create de hemoroizi, balonare sau chiar constipaţie.

Sucul de ţelină condumat cu regularitate va ajuta rinichii să funcţioneze corespunzător prevenind astfel apariţia pietrelor sau a nisipului, şi inclusiv eliminarea depunirilor de la nivelul acestui organ.

Află cum influenţează surplusul de kilograme viata sexuală AICI

Ţelina te scapă de insomnii

Dacă vrei să te bucuri de un somn bun, consumă un pahar de suc de ţelină înainte de a te băga în pat, astfel te vei simţi mult mai relaxat, va normaliza şi regla temperatura corpului stimulând circulaţia sangvină.

Inclusiv la cină poţi opta pentru o salată de ţelină cu morcov şi zeama de la o lămâie, silueta ta îţi va fi etern recunoscătoare oentru această atenţie acordată.

Aportul său de fier îţi va reda pofta de viaţă, culoarea în obraji şi vitalitatea necesară să te bucuri de relaţia de cuplu şi de tine.

Consumul legumelor în stare crudă revitalizează corpul

Atât ţelina cât şi ardeiul iute sunt două condimente necesare pentru a te putea bucura de calităţi bune în momentele intime.

Este recunoscut faptul că ambele legume sunt deosebit de stimulente, atât timp cât nu se face abuz şi nu există contraindicaţii pentru consumul lor.

Capsaicina din ardeiul iute va intensifica arderile şi va menţine o circulaţie sangvină corespunzătoare bunei oxigenări a organismului.

Ceaiul din seminţe de ţelină ajută la distrugerea celulelor canceroase din organism, având efect diuretic, afrodisiac, depurativ şi antireumatic, la fel ca şi ardeiul roşu iute.

Indiferent că alege să le consumi în stare crudă sau sub formă de suc, macerat, atât ţelina cât şi ardeiul iute ajută la curăţirea sângelui, sunt benefice în tratarea bolilor de piele, doar în cazul în care se evită consumul de alcool, produse conservate şi de carne pe perioada curei.