Află tot ce trebuie să ştii despre preludiu!

1 2 jpg jpeg

Fiind deja o certitudine, soluţia ar fi să încerci să discuţi cu soţul sau partenerul tău despre asta. Aşteaptă să fiţi amândoi într-o dispoziţie bună şi apoi spune-i exact ce crezi. Întreabă-l dacă se simte bine atunci când faceţi dragoste şi dacă încă-l mai atragi. Spune-i şi ce-ţi doreşti tu să se întâmple în pat! Cei mai mulţi bărbaţi reacţionează bine atunci când află sau când văd că anumite lucruri îi oferă partenerei plăcere, deci începe de aici. Puterea exemplului: lasă-l să te urmărească Bărbaţii sunt fiinţe vizuale şi preludiul poate începe cu tine care-l inviţi în cameră şi îl laşi să te privească în timp ce te dezbraci. Fii sigură pe tine! Se poate să nu te mai simţi atât de bine în pielea ta odată cu trecerea timpului, însă el nu va observa detaliile de care te fereşti tu.

În plus, corpul tău este instrumentul care-ţi asigură plăcere şi conexiune cu partenerul, deci ai încredere în el. În plus, nu doar cum arată corpul tău contează, ci mai mult ceea ce faci cu el.

Data viitoare când mai vrei să-l învinuieşti pe el că nu este atent la corpul tău, aminteşte-ţi felul în care te ascunzi în spatele pijamalelor sau a luminilor stinse.

Preludiul nu trebuie să fie doar pentru tine! Şi când există atingeri senzuale şi gesturi tandre, fii sigură că şi bărbaţii simt plăcere la fel ca noi şi-şi doresc să fie trataţi cu atenţie.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro