Află care sunt cele mai bune poziţii sexuale!

1 2 jpg jpeg

Orice cuplu are nevoie ca din când în când să-şi condimenteze rutina intimă. Iată câteva dintre cele mai orgasmice poziţii sexuale, pe care trebuie să le încerci!

Deasupra lui, dar cu spatele Cum se face: Roagă-ţi partenerul să se întindă pe spate şi aşază-te cu spatele la el. În timpul sexului, lasă-te pe spate şi foloseşte-ţi picioarele pentru a te ridica. Beneficii: Un singur cuvânt: noutate.

Cum se face: Îngenunchează astfel încât piciorul tău drept şi al lui stâng să formeze un unghi de 90 de grade cu podeaua. Ţine-ţi genunchiul drept pe podea şi ridică-ţi piciorul stâng peste piciorul drept al partenerului.

Beneficii: Din moment ce sunteţi amândoi faţă în faţă vă puteti săruta şi atinge reciproc. În plus, puteţi controla adâncimea de penetrare, mişcându-vă în jos sau în sus.

Cum se face:Întinde-te pe spate şi roagă-ţi partenerul să stea pe-o parte,cu faţa spre tine. Apoi,roagă-l să-şi ridice piciorul drept şi să te tragă peste brâu,în timp ce îşi pune piciorul pe coasta ta stângă.

Beneficii:Această poziţie este relaxantă,fiind indicată mai ales atunci când sunteţi obosiţi.

Cum se face: Stai pe marginea unei canapele,pe spate,având grijă să formezi un unghi de 90 de grade cu picioarele. Roagă-ţi partenerul să îngenuncheze,iar în timpul sexului lăsă-te pe spate.

Beneficii: În timpul acestei poziţii,atât tu cât şi partenerul vă puteţi controla ritmul şi intensitatea de penetrare.

Cum se face: Aşezaţi-vă în poziţia misionarului,apoi ridică-ţi unul dintre picioare sau chiar ambele.

Beneficii: Atunci când picioarele sunt verticale,se schimbă unghiul de penetrare. Astfel,clitorisul este mai expus.

Citeşte şi: Cum îţi dai seama dacă o femeie a avut orgasm sau nu