7 motive să faci sex mai des

1 2 jpg jpeg

Orgasmul, cel mai eficient analgezic

Este extrem de cunoscut faptul că orgasmul este cel mai eficient analgezic. Cantitatea imensă de endorfine eliberată în timpul orgasmului poate atenua orice durere fizică.

Sexul topeşte colăceii de pe abdomen

În timpul unui act sexual se pot arde între 200 şi 700 de calorii. În acest fel, poţi arde calorii într-un mod foarte plăcut.

Reduce riscul cancerului mamar

În urma unui studiu, s-a demonstrat că femeile care fac sex mai des reduc considerabil riscul de a mai face cancer mamar.

Previne atacurile cerebrale

Specialiştii susţin că sexul scade presiunea arterială şi menţine sănătatea inimii. În acest mod, se reduce riscul infarctului. Se pare că sexul este un bun mod de prevenire a atacurilor cerebrale.

Ţine la distanţă osteoporoza şi Alzheimerul

Raporturile sexuale des cresc nivelul de estrogen la femei. Acest hormon ţine la distanţă osteoporoza şi Alzheimerul. În plus, partidele frecvente de sex le ajută pe femei să aibă cicluri menstruale regulate.

Prelungeşte viaţa

Tot în urma unor cercetări, s-a demonstrat faptul că femeile care au orgasm minimum o dată pe săptămână scad cu 50% posibilitatea mortalităţii.

Şi bărbaţii care fac sex mai des au mai puţin probleme de sănătate. Studiile au arătat că au un risc cu 50% mai scăzut de a face un atac cerebral.

Sperma te scapă de stres

În ceea ce-i priveşte pe bărbaţi, ejacularea îi ajută să se relaxeze. În cazul femeilor, absorbţia spermei funcţionează ca un antidepresiv natural. Aceasta elimină stresul.