5 semne care prevestesc sfârşitul unei relaţii

1 2 jpg jpeg

1. Iese mai mult cu prietenii

Dacă obişnuiaţi să faceţi totul împreună, iar acum a început să iasă mai mult cu prietenii lui, fără să îţi spună şi ţie, acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit.

De asemenea, dacă găseşte mereu motive să nu mai petreacă timp cu tine, mai ales în weekend, poate fi un alt semn care să indice o despărţire.

2. Certurile sunt tot mai dese

Nu există zi în care să nu aveţi o discuţie în contradictoriu sau o ceartă în toată regula? Partenerul este mereu nemulţumit de tine şi găseşte mereu motive să te critice?

Ar putea fi un semnal că nu mai nutreşte sentimente puternice pentru tine şi că îşi doreşte să vă despărţiţi. Pentru că nu găseşte încă momentul să îţi spună, aceasta este o modalitate prin care să te facă pe tine să deschizi o discuţie în acest sens.

3. Probleme în dormitor

Ai uitat când aţi făcut ultima oară dragoste, iar partenerul preferă să se culce ori să se uită la un film şi nu îţi mai caută mângâierile?

Este unul dintre pricipalele semne că povestea de iubire nu este pe un drum bun. Trebuie să ai o discuţie serioasă cu el căci lipsa apetitului sexual poate fi pusă şi pe seama stresului sau a oboselii.

Nu lăsa lucrurile să se rezove de la sine, cel mai bine este să aveţi o discuţie serioasă.

4. Stă din ce în ce mai mult la birou

Dacă partenrul tău a început să vină din ce în ce mai târziu acasă, iar sarcinile lui de la serviciu au rămas aceleaşi, acest lucru poate să arate faptul că nu se mai simte bine în compania ta.

Atunci când iubeşti, nu îţi doreşti decât să îţi petreci cât mai mult timp cu partenerul, în niciun caz să fugi de el. Şi dacă îl deranjează tot ceea ce faci este un indicator al faptului că relaţia nu se îndreaptă într-o direcţie bună.

5. Nu mai face sacrificii pentru tine

Atunci când partenerul nu mai este dispus să facă sacrificii şi compromisuri pentru tine, înseamnă că nu mai investeşte în relaţie. Atunci când iubeşti eşti dispus, măcar din când în când, să faci şi lucruri după care nu prea eşti topit, doar de dragul celui de lângă tine.