5 semne care arată sfârşitul unei relaţii

1 2 jpg jpeg

Nu mai aveţi subiecte de discuţie

Tăcerea este cea care a luat locul discuţiilor pe care le aveaţi ore în şir. Puteai să vorbeşti cu partenerul chiar şi o noapte întreagă, fără să te temi că veţi rămâne fără subiect de discuţie.

Însă acum nu mai aveţi ce să vă spuneţi, iar conversaţiile voastre se bazează pe banalităţi cotidiene. Poate fi semnul clar al unei despărţiri inevitabile.

Nu mai aveţi relaţii intime

Şi-a pierdut dorinţa de a face amor? Îţi pui cea mai sexy lenjerie, însă pentru el pare că eşti invizibilă. Îţi spune săptămâni întregi că este obosit şi nu este niciodată momentul potrivit ca să faceţi dragoste? Ei bine, poate fi unul dintre semnele că relaţia voastră se aprope de sfârşit.

Nu te mai sună

Înainte te suna să te întrebe ce faci şi să îţi spună că îi este dor de tine, însă acum tu eşti cea care îl sună, pentru că nu mai ştii nimic de le de câteva zile. Poate fi un semn de întrebare, dacă situaţia se repetă de la o săptămână la alta. De aceea, ar fi mai bine să discutaţi, ca să vedeţi ăn ce punct vă aflaţi şi ce este de făcut.

Certuri după certuri

Este mereu pus pe harţă şi nu îl mai mulţumeşte nimic? Un partener care caută tot timpul nod în papură se comportă aşa fiindcă este clar ceva ce îl supără în relaţie. În astfel de situaţii trebuie să vorbiţi deschis unul cu celălalt şi să tăiaţi răul din rădăcină.

A uitat de gesturile romantice

Dacă la început te copleşea cu invitaţii la cine romantice şi cu buchete de trandafiri, însă acum are un comportament indiferent, poate fi vorba despre faptul că iubirea lui pentru tine nu mai este la fel de puternică. Sau poate nu erai de la început ceea ce căuta, fapt pe care l-a realizat şi nu prea ştie cum să îţi spună.